10 fyre afslører, hvad der for dem er det bedste sex

Der er forskel på, hvad der er det bedste sex for folk

author
Emilia Jacobsen

Der er faktisk lavet en undersøgelse, der viser, hvilken sexstilling fyrene foretrækker. Men heldigvis er alle fyre forskellige, så derfor har de selvfølgelig også forskellige præferencer i forhold til, hvad de synes, der egentlig er det bedste sex.

Læs også: Det siger din favorit sexstilling om dig

[banner]

1 Mavebøjninger

“Jeg var sammen med en pige i et par måneder. En dag kom jeg tilbage fra en morgenløbetur hjemme ved hende og begyndte at lave nogle træningsøvelser. Halvvejs gennem et sæt mavebøjninger kommer hun nøgen ind i rummet og stiller sig over mig. Det passede med, at jeg lige var i position til at kunne slikke hende, hver gang jeg satte mig op i mavebøjningerne. Det var den bedste træning nogensinde og en kæmpe overraskelse. Hun sagde ingenting, hun var der bare.”

2 Sov godt … eller ikke

“Når jeg er lige ved at falde i søvn, elsker min kæreste at være storeske, mens jeg er nøgen. Hun lader fingrene løbe hen over min krop, mens hun trækker vejret tæt ved mit øre. Hun strejfer min penis og leger med hovedet, og hver gang hun ændrer rytmen, vågner jeg. I stedet for at afslutte det sænker hun farten og lader mig sove og vågne on/off i en time. Når hun endelig lader mig komme, er det fænomenalt, og så fortsætter hun med at røre min krop, indtil jeg falder i søvn.”

3 Tandpasta

“Hun var lige blevet færdig med at børste tænder, og så begyndte hun på et blowjob. Jeg kunne mærke minten fra tandpastaen, og det føltes fantastisk. Hvis du vil prøve det selv, så anbefaler jeg, at I bruger en tandpasta med en mild mintsmag – i hvert fald til at starte med. Og … så gælder det altså begge veje.”

4 Aggressivt

“Hun rullede sig op ovenpå mig, tog mine arme over mit hoved og begyndte at kysse mig aggressivt. Hun tvang min arme til at blive over mit hoved, mens hun bevægede sig ovenpå mig. Jeg er aldrig før blevet tvunget på den måde af en kvinde, men det var rigtig, rigtig frækt.”

5 Ice ice baby

“Hun tog en isterning i munden og kyssede mig – dernede. Behøver jeg sige, at jeg var som gele?”

6 Z z z z

“Jeg sov, da min kæreste tog imod mit tilbud fra dagen før: ‘Hvis du er liderlig, og jeg ikke er vågen, så bare begynd uden mig’. Jeg snorkede og lå på ryggen, da jeg følte den varme væske dernede. Jeg begyndte at vågne lidt og så, at det var fra hende, og hun gav mig et intenst kys. Hun tog initiativ til den her runde, og jeg var meget glad.”

7 Frække ører

“Det virker rent faktisk at blive bidt i øret. Det føles helt fantastisk for mig og er det bedste sex.”

8 Kokosolie

“Jeg fik engang et helt uventet handjob med kokosolie. Det var så fedt! Duften tændte mig åbenbart også.”

9 Bedste sex med tænderne

“Min forlovede skubbede mig engang tilbage på sengen, åbnede mine jeans og lynede ned med tænderne. Du kan nok gætte, hvad der så skete efter det. Det var så uventet og det frækkeste, en pige nogensinde har gjort med mig.”

10 Anus

“Det frækkeste nogensinde har været, at hun tog en finger i anus, mens hun gav mig blowjob. Hun slugte, fortsatte til jeg kom igen, og så slugte hun igen.”

Kilde: Stylecaster