10 GENIALE grunde til, at du skal onanere mere

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Alle onanerer. Sådan er det. Og hvorfor ikke? Det er jo fu**ing lækkert. Vi ved allerede, at det er en ret god idé at onanere. Og der er faktisk ikke noget, der hedder ‘for meget onani‘. Så der er faktisk INTET dårligt forbundet med at begynde at onanere mere.

Men hvorfor er det så, at piger onanerer mindre end fyre? Ifølge en amerikansk undersøgelse onanerer fyre MINDST fire gange om ugen. Men det er faktisk kun fem procent af piger, der også onanerer så ofte. Så piger, hjem under dynen og kom i gang – der er KUN gode ting forbundet med onani. Altså … Hvis du har lyst, selvfølgelig.

Her får du 10 GENIALE grunde til, at du skal onanere mere. Enjoy.

Læs også: Hun onanerede hver dag i en uge. Det skete der

1. Happy times

Du bliver glad i låget af at få en orgasme. Også når det er med klør fem, og din partner ikke er involveret. For når du får en orgasme, frigiver din hjerne en masse lækre stoffer. Endorfiner og oxytocin strømmer gennem din krop og gør dig gladere. Det er simpel kemi – og en virkelig god grund til, at du skal onanere mere.

Læs også: 6 effektive trick til at onanere, du burde prøve

2. Love yourself

Er du tit usikker på, om du er god nok? Måske er du også usikker i sengen? Det synes vi selvfølgelig, at du skal stoppe med. For du er skøn, som du er. Og du kan lære din krop bedre at kende og lære at elske dig selv lidt mere. Og hvilken bedre måde, end at onanere mere. Prøv det engang – det virker faktisk.

Læs også: Sådan kan du komme af med din usikkerhed

3. Hello, sexy!

Når du har lært din krop godt at kende, bliver du mere afslappet omkring den. Alle de lækre endorfiner suser rundt i din krop, og du har lige fået en virkelig god orgasme. Og. Du. Føler. Dig. SÅ. Motherfu**ing. Sexet. Din krop er afslappet og blød og lækker, og du kan ikke få nok af at røre ved den. Som Beyoncé siger: “I’m feeling myself”. Føl det, girlfriend. Og nyd det.

Læs også: Hvis du gør disse 3 ting, kan du lære at elske dig selv

4. Bedre sex

Onani BEHØVER ikke at være et one woman show. Du kan også sagtens involvere din kæreste. Og der er faktisk flere gode grunde til, at det er godt at onanere sammen med din kæreste. Onani er simpelthen bare med til at gøre det sjovt og afslappet i soveværelset med din kæreste.

Læs også: 8 fyre fortæller, hvorfor de onanerer, selvom de har en kæreste

5. Til din legesyge side

Der findes et HAV af forskelligt slags sexlegetøj. Og danskere er faktisk HELT vilde med frækt legetøj. Har du opdaget, hvor sjovt og lækkert, sexlegetøj kan være? Hvis ikke, kan du følge de her tips til at købe legetøj for første gang. Find dit indre legebarn frem og gå på opdagelse.

Læs også: Dette sexlegetøj passer perfekt til dig ifølge dit stjernetegn

6. Udvid din horisont

Du kender sikkert forskellen på en klitorisorgasme og en vaginal orgasme. Men vidste du, at der findes masser af andre typer orgasmer? Dem skal du da også se, om du kan få. Du kan for eksempel få en analorgasme, når du onanerer. Eller hvad med en sprøjteorgasme? Og saftsusemig, om der ikke også er noget, der hedder en “blandet orgasme” – du kan blive klogere på hvad dét er lige her.

Læs også: Challenge: Onaner i syv dage på syv forskellige måder

7. ZzZzZZzzZ

Har du svært ved at sove? Så er du ikke alene. Og det er sååå irriterende. Men du bliver deeejligt afslappet, når du lige har onaneret dig til en orgasme. Så frem med klør fem eller yndlingslegetøjet, hvis du ikke kan sove. Du sover med garanti som en BABY bagefter.

Læs også: Søvnproblemer? Dette mad hjælper dig med at falde i søvn

8. Gå væk, smerter

Menstruation kan bare være PISSEirriterende. Og du kan selvfølgelig spise og drikke ting, der hjælper mod menstruationssmerter. Men ved du, hvad der også hjælper? Du gættede rigtigt. Onani. Og der er faktisk så MEGAmange fordele ved at onanere, når du har menstruation, så vi har skrevet en helt separat liste KUN om det. You can thank us later.

Læs også: Derfor bliver din menstruation synkroniseret med din venindes

9. Mod stress

Kvinder stresser bare ret meget. Du stresser sikkert også over nogle af de her ting – selvom du ikke behøver. Og det kan godt være, at du skal nå en million ting, og at du også er lidt irritabel. Men så skal du NETOP smide alt, du har i hænderne og give dig selv en lille gave i form af en soloorgasme. Bye bye, stress.

Læs også:Sådan får du en mindre stressfyldt morgen uden at stå tidligere op

10. Bare fordi

Vi kan vist godt konkludere, at der altså bare er VIRKELIG mange gode grunde til, at du skal onanere mere. Så husk nu, at du godt kan sætte lidt tid af til dig selv og lidt self-loving lidt oftere, end du gør nu. Din krop vil takke dig.

Læs også: 6 piger afslører de vildeste steder, de har onaneret