10 stillinger, der er perfekte til en trekant

Disse stillinger passer til en trekant

author
Rebeca Pons

Hvis du og din kæreste overvejer en trekant, er der nogle ting, I lige skal have talt igennem først. De ting, kan du læse om her. Men hvis I nu er blevet enige om, at I gerne vil prøve en trekant, så har vi fundet fem stillinger, der fungerer rigtig godt til en trekant. Fem stillinger, til hvis I er to piger og en fyr, og fem stillinger, hvis I er to fyre og en pige. Tjek de gode stillinger til en trekant ud.

Stillinger til to piger og en fyr

1 Den dobbelte cowgirl

Han skal ligge på ryggen med en pude under sit hoved. En af jer skal sidde på ham med ansigtet rettet mod ham. Hun skal nemlig ride ham. Den anden pige sætter sig overskrævs over hans ansigt, så han kan give hende oralsex. Hun skal have ansigtet mod hans fødder.

2 Dobbeldyp

De to piger skal ligge i en missionærstilling. Fyren skal ligge mellem begge jeres spredte ben og skiftes med at trænge ind i den ene og den anden af jer. I piger kan samtidig kysse og fokusere på hinanden.

3 The doggy train

Begge jer piger skal ned at sidde på alle fire, som var det i en doggy. I skal placere jer i en række, som var I to togvogne. Den bagerste pige skal give den anden pige finger eller oralsex. Fyren, der står foran den bageste pige, har sex med hende i en doggystyle.

4 Trillebøren for tre

En af jer piger skal ligge på ryggen i enden af sengen med benene hængende ud over kanten. Fyren står ved fodenden og har sex med hende, mens han står op. Hendes fødder hviler på hans skuldre. Den anden pige sidder overskrævs over den liggende pige og får oralsex af hende. Pigen, der sidder overskrævs skal have ryggen til ham.

5 The doggy deluxe

Fyren tager den ene af jer i doggystyle. Hun skal hvile på sine underarme. Den anden pige skal ligge på sin ryg foran pigen, der bliver taget i doggy. For hun skal nemlig have oralsex af hende.

Stillinger til to fyre og en pige

High Five

Du skal ned og sidde på alle fire, og den ene fyr skal nu tage dig bagfra i en doggystyle. Den anden fyr skal sætte sig på knæ foran dig, så du kan give ham et blowjob.

The Daisy Chain

Nu skal du lige være vågen, for denne stilling er lidt avanceret. I skal alle tre udføre oralsex på hinanden samtidigt. I skal ned at ligge på siden, og I skal forme jer som en cirkel. I skal selvfølgelig rykke jer helt tæt på hinanden, så I kan nå hinandens nedre dele. Så det er egentlig kun jeres overkroppe, der skal formes som en cirkel.

The BJ Switch

Begge mænd skal op at stå, og du skal sætte dig på knæ mellem dem. Nu skal du skifte mellem at give den ene og den anden et blowjob. Mens du giver den ene et blowjob, kan du give et handjob til den anden.

Dobbelt op

I denne stilling skal du dobbelt penetreres. Den ene fyr skal ligge på ryggen – i den nederste del af sengen, hans ben skal nemlig dingle ned ad sengen. Du skal nu sætte dig ovenpå ham og ride ham i en cowgirl. Den anden fyr skal stå på gulvet og tage dig bagfra i numsen.

Pigefokus

Du skal ned at ligge på ryggen. Den ene fyr skal give dig oralsex, mens den anden smører dine bryster ind i glidecreme og masserer dine bryster og nipples.

 

Kilde: Bustle