breakup sex

Sex

10 typer sex du skal prøve i dit liv

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den september 12, 2016

Har du haft sex og tænkt “Hmm, er der andre der har prøvet det her!?” – måske fordi det var en særlig god eller måske særlig dårlig oplevelse? Du er højst sandsynlig ikke den eneste, for der er bare nogle typer sex som alle kommer ud for på et eller andet tipspunkt i livet. For eksempel er der jo breakup sex, som mange siger skulle være helt fantastisk.

Make-up sex

I har skændtes, så det kunne høres i hele opgangen, men det var det hele værd, for I har virkelig god sex bagefter.

2 Breakup sex

I er gået fra hinanden, og det kom lidt bag på jer. Derfor vil I gerne have sex en sidste gang, for det føles som den perfekte afsked. Og det er god sex. Derfor har I sex en sidste gang flere gange.

3 Hurtig sex

Du har mødt den her fyr, der er super charmerende, og han vil have dig, og du vil have ham. Det er hot og sexet, men der går to minutter og så kommer han. Og du tænker “Var det dét?”.

4 Morgensex

Nogle gange vågner du bare op og har lyst til sex. Hvorfor så ikke gøre det? Det er ok, at komme for sent, når det er fordi, du har haft sex. Det er en uskreven regel.

5 Afskedssex

Han skal af sted; ud og rejse med vennerne, et semester i udlandet eller noget helt tredje. Men når I skal være fra hinanden længe, så er et farvelkys ikke nok – I siger selvfølgelig farvel med det bedste sex, så han tænker på det al den tid, han er væk.

6 Sex der ikke var sex

Forspillet er godt igang, faktisk er det så godt, at han kommer – altså han kommer inden, han har været oppe i dig, og det var ligesom det, du forventede også skulle ske.

7 Dårlig sex

Når du bare ligger og tænker på, hvornår han mon er færdig.

8 Højlydt sex

Det er så godt, at du ikke kan holde dig tilbage. Nydelsen kan kun komme ud ved høje lyde og støn – stakkels naboer.

9 Den dovne sex

Du er træt og orker ikke rigtig at gøre noget af arbejdet, men du vil gerne have sex – så du ligger bare som en søstjerne og tager gladeligt imod, alt det han giver.

10 Ups sex

Det var ikke lige meningen, at du skulle have sex med ham. Han er faktisk off-limits, men nu skete det, og du kan ikke tage det tilbage. Ups.

Mere om