11 serier med sex, I skal se sammen, hvis I vil tændes

Win-win: Se tv OG bliv tændt

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Nogle gange har man bare mere lyst til at binge serier under dynen end at knalde. Måske har du også mest lyst til at tvinge din kæreste til at se de her perfekte romantiske film på Netflix. Men hvorfor ikke spice tv-kiggeriet lidt op og se nogle serier med sex i, som I begge kan komme i lidt lummer stemning af? Det er jo en win-win-situation med serier OG sex på samme tid. Vi har samlet en række serier med sex i, der med GARANTI vil tænde op i jer begge – og hvor der er lidt godt at kigge på, hvad end man er til det ene eller det andet.

Klik dig videre i galleriet for at se de 11 serier, vi har fundet.

1. Game of Thrones

Khal Drogo og Daenerys, incestuøs søskendesex, nøgenhed i SERIØST mange scener og generelt bare en virkelig kåd stemning. Kan du andet end at blive lidt tændt, når du ser Game of Thrones med kæresten?

I kan se Game of Thrones på HBO Nordic

2. Riverdale

Alle de unge mennesker i Riverdale ser virkelig, virkelig godt ud. Og de knalder ret så ofte! Og hvilken bedre måde at komme i lummer stemning på end at se en masse smukke mennesker, der laver hanky-panky?

I kan se Riverdale på Netflix

3. Bodyguard

Britiske krimier er måske ikke lige det første, du forbinder med sex. Men når lækre Richard Madden er bodyguard for en højtstående, kvindelig politiker – og knalder med hende – så er der altså duggede ruder på hele linjen.

I kan se Bodyguard på Netflix

4. Masters of Sex

Hvad sker der med mennesker, når vi har sex? Det ville gynækologen William Masters og sekretæren Virginia Johnson finde ud af tilbage i 1950’erne. Og det gjorde de. Blandt andet ved at se folk knalde. Og snakke om at knalde. Og knalde. Og det er PRÆCIS lige så frækt, som det lyder.

I kan se Masters of Sex på HBO Nordic

5. Elite

Hvad får du, når du sender tre teenagere fra arbejderklassen på fancy privatskole i Spanien? Mord, sex og ENORMT mange svedige, smukke unge mennesker. Nåja, og så snakker de spansk. So. Hot.

I kan se Elite på Netflix

6. Spartacus

Skuespillerne må have nogle ret vilde nøgenklausuler i deres kontrakter i Spartacus – der er i hvert fald helt afsindigt meget nøgenhed og virkelig mange sexscener. Gruppeknald, sex foran en masse mennesker, spanking, sex iført masker … you name it. Det hele er med i denne her serie.

I kan se Spartacus på Netflix

7. The Affair

Forbudt sex er tit bare liiidt frækkere. Og nu skal du og din kæreste selvfølgelig ikke gå ud og være hinanden utro – men I kan jo godt se en serie om det. Kemien mellem Alison og Noah er helt VILD fræk – og forbudt. Men de kan bare ikke holde nallerne fra hinanden. Og det er altså pænt sexet.

I kan se The Affair på HBO Nordic

8. True Blood

Ja-ja, Edward er lækker i Twilight. Men har I SET vampyrerne i True Blood? De er dyriske, de er gode, de er onde … og MEGET sexede. Især Alexander Skarsgård som vampyren Eric Northman er sååå lækker. Og der er altså også masser af flotte damer med! Og de har sex HELE tiden. Alle sammen. Seriøst.

I kan se True Blood på HBO Nordic

9. Rome

I år 52 før vores tidsregning skal Cæsar vende hjem til Rom. Rome er historisk og dramatisk og handler en del om herrer og slaver og politik. Og det lyder måske ikke suuuper sexet. Men det er det!

I kan se Rome på HBO Nordic

10. The Borgias

Den berømte og berygtede Borgias-familie SVØMMER i drama og sex. Vi snakker simpelthen selveste pavens familie i Italien i 1500-tallet. Og der er intriger og mord og virkelig mange, der skal giftes væk for at indgå alliancer. Nåja, og så knalder de ALLE sammen som kaniner.

I kan se The Borgias på HBO Nordic

11. Californication

David Duchovny spiller forfatteren Hank Moody, der bare IKKE kan holde sin diller i bukserne. Den her serie har så meget sex, drugs & rock’n’roll, så det halve kunne være nok. Men det hele er også helt okay – og ret frækt.

I kan se Californication på HBO Nordi