12 kvinder afslører, hvilke mærkelige redskaber de har brugt til at onanere med

12 kvinder afslører, hvilke underlige ting, de har brugt til at onanere

author
Mathilde Brandborg

For nogle er sexlegetøj bare ikke nok. Der skal lidt ekstra spænding til, for at de kan nyde at onanere. Det kan selvfølgelig også bare være, at de ikke lige har haft et tilgængeligt stykke sexlegetøj. Måske kan du finde lidt inspiration i de følgende beretninger. Argh! Det kan også være, at du synes, det er lige lovlig voldsomt. Hvis det er tilfældet, så kan du læse om lidt tricks til at onanere her.

Gør-det-selv

“Jeg lavede engang en dildo ud af LEGO.”

Sprællende fisk

“Engang købte jeg en guldfisk i en pose. Da jeg kom hjem, åbnede jeg posen og satte mig nøgen over guldfisken. Den sprællede på en helt uvirkelig måde! Jeg har stadig fisken, men jeg har ikke brugt den siden.”

Min dukke

“En Baby Born indsmurt i babyolie. Jeg kunne ikke se den i øjnene efterfølgende. Jeg var et mærkeligt barn …”

Tandbørste

“Min mors elektriske tandbørste. Undskyld mor!”

Skru lige op!

“En meget kraftig subwoofer (red. en bashøjtaler).“‘

En heldig præmie

“Da jeg var teenager vandt jeg en kæmpe Scoopy Doo-bamse i Tivoli. Da jeg kom hjem, brugte jeg den som sexlegetøj. Det gik så voldsomt for sig, at der gik hul på den. Jeg samlede skumfyldet op i flere uger bagefter!”

Gandalf

“Jeg brugte engang en legetøjs-Gandalf. Egentligt tæller det ikke helt. Jeg skulle bare se, om han passede ind.”

Man behøver ikke at lide for skønheden

“Et krøllejern. Altså, det var selvfølgelig ikke tændt, men stadig lidt lunt, fordi jeg havde brugt det tidligere. På den måde føltes det lidt mere behageligt.”

Gode vibrationer

“En Playstation controller. Jeg husker tydeligt, at jeg havde et spil, hvor man skulle klare en boss. Lige da banen begyndte, vibrerede controlleren helt vildt meget og længe! Jeg nåede aldrig at gennemføre den, for jeg blev ved med at restarte banen, så jeg kunne mærke den vibrerende controller.”

Søsters legetøj

“Min lillesøsters sjippetov.”

Multigrøntsag

“Jeg købte en kæmpe squash, som jeg puttede et kondom på og onanerede med. Det var sådan, jeg lærte at squirte … Bagefter tilberedte og spiste jeg den. Puha, jeg har godt nok haft nogle skamfulde øjeblikke, dengang jeg var fattig og studerende.”

Selvbetjening

“Min egen mund … Havde jeg vilde smerter i nakken dagen efter? Ja! Har jeg gjort det en masse gange sidenhen? Desværre, ja!”

Kilder: Bustle.com & Thoughtcatalog.com