3 helt almindelige sexfantasier, du HELT SIKKERT skjuler for kæresten

Er du en af dem, der skjuler nogle af de her ret almindelige sexfantasier for din kæreste? Du er langt fra den eneste.

author
Anja Bruneskjold

Det der med sexfantasier kan for mange mennesker godt være lidt af et tabu. Desværre. For sådan burde det da slet ikke være. Faktisk kan du og din kæreste begge fantasere – og sammen have den BEDSTE sex. Men alligevel er der nogle reeeet almindelige sexfantasier, du undgår at dele med kæresten. Tjek bare, hvad Men’s Health har fundet ud af.

Psst! Husk nu, at du roligt kan snakke med din kæreste om fantasierne, hvis du gerne vil inddrage ham. Det vil han da elske!

Læs også: 4 helt normale sexfantasier, du sikkert har tænkt på

1 Du fantaserer om andre kvinder

Der findes lige så mange forskellige sexfantasier, som der er mennesker på Jorden. Men denne er faktisk en af de mere almindelige sexfantasier (selvom alt vel egentlig er ret almindeligt?)
Det viser sig dog, at mere end halvdelen af kvinderne fra undersøgelsen faktisk tænder på og fantaserer om sex med kvinder. Har du det også sådan? Og har du fortalt det til din kæreste? Det er reeeet almindeligt at skjule den slags for sin partner. Og det er da også i orden at holde små, personlige hemmeligheder for sig selv.

2 Du kan godt lide hård sex

I undersøgelsen kom det frem, at cirka 65 procent af alle kvinder faktisk var ret vilde med hård sex. Kvinderne fra undersøgelsen ville altså gerne domineres, hives i håret og bare have VIRKELIG hård sex. Kan du genkende den fantasi? Så er du altså langt fra den eneste. Måske nogle af disse erotiske bøger er noget for dig?

3 Du eeelser sexlegetøj

Det kan godt være, du har fortalt din kæreste, at du godt kan lide sexlegetøj. Og måske er det allerede noget, I bruger sammen. Men har du egentlig fortalt, HVOR meget du elsker det? At du faktisk er særligt vild med at lege med sexlegetøjet, mens du er alene? Det er også en af de ret så almindelige sexfantasier, kvinder har. Mange kvinder tænder på at gøre selve shoppingen af sexlegetøjet til en leg for sig selv. Og tanken om at skulle hjem at hygge sig heeelt alene med de nye varer er noget, der virkelig kan fylde hos os kvinder.

Har du mon andre helt almindelige sexfantasier, du holder hemmelige?

Læs også: Hvilket stjernetegn har bedst sex?