3 intime sexstillinger, du burde prøve

3 gode Intime sexstillinger der bringer jer tættere sammen.

author
Søs Lytjohan

Nogle gange vil man have vild sex på bordet. Eller have en quickie i doggystyle, og så er der altså ikke meget intime sexstillinger over det. Men det vil du måske gerne have andre gange, og så er de her tre stillinger nogle af de mest intime sexstillinger, der også giver fantastisk sex.

[banner]

Tæt og intim

Kram øger dit selvværd, booster dit immunforsvar og gør dig glad. Så hvorfor ikke hive det med i sengen og skrue op for nærværet, når I har sex. Med en af de mest intime sexstillinger som denne, er det i hvert fald garanteret.

Din fyr sidder i skrædderstilling, og du sidder på skødet med ansigtet mod ham og dine ben om ham. I er tætte og rokker frem og tilbage og kysser og krammer, som I har lyst til. Du kan også læne dig tilbage og sætte dine arme bag dig, hvis I vil variere stillingen.

Den omvendte ske

Den klassiske ske er god til puttetidspunkter, men også til sex. Men hvis I vil gøre den mere intim, skal der bare et lille twist til.

I ligger begge på siden med ansigtet mod hinanden. Hvis det er svært for ham at nå op i dig på grund af længden af hans diller, kan du tage dine ben om hans hofte, men I bliver liggende på siden. Så er stillingen nemmere, hvis den ikke er så lang. Faktisk kan du finde gode sexstillinger til flere penisstørrelser her.

Missionæren med kram

Der er en grund til at missionæren er så populær en sexstilling. Den er i forvejen intim og nem at skifte til andre stillinger fra.

Vil du have ham til at trænge dybere op i dig, kan du tage dine ben om hans hofter. På den måde kan du også være med til at styre hans stød ved at presse ham mod dig med dine ben.