3 overraskende grunde til, at fyre mister lysten til sex

Det er faktisk ret normalt, at fyre mister lysten sex. Bliv klogere her.

author
Anja Bruneskjold

Ligesom piger nogle gange mister lysten til sex, så gør fyre det også. Det er helt normalt. Men det er ikke altid helt nemt lige at finde ud af – nogle ting tænker du måske slet ikke over. Vi har samlet tre almindelige, men alligevel ret overraskende, grunde til, at fyre også mister lysten til sex.

Læs også: 7 undskyldninger, du bruger for at undgå sex

1 Stress

Lysten til sex bliver ofte alvorligt udfordret, hvis man er stresset. Og det gælder egentlig både fyre OG piger. Men selvom du muligvis selv er typen, der fortæller, hvis du er stresset eller presset på studiet eller arbejdet, er det altså ikke sikkert, at han gør. Har du lagt mærke til, at din kæreste ikke har supermeget lyst til sex længere? Det har du måske. Men har du så også lagt mærke til, at han har talt om, hvor travlt han har det for tiden? For så er det måske her, skoen trykker. Det er altså IKKE, fordi han ikke længere har lyst til dig – han har bare meget at se til.

2 Ingen selvtillid

Selvtillid handler om mange ting. Og det er desværre ikke ualmindeligt, at nogle fyre mister lysten til sex, når deres selvtillid er helt i bund. Egentlig kan den dårlige selvtillid skyldes flere ting, men det handler grundlæggende ofte om, at han simpelthen er bange for at fejle i sengen. Lysten til sex forsvinder tit ENDNU MERE, hvis han for eksempel bare én gang har haft et problem med at fuldføre sexakten. Så vil han nemlig højst sandsynligt være bange for, at det sker næste gang også. Og det påvirker altså sexlysten negativt.

3 Han har onaneret

Hvis han lige har onaneret, er det faktisk ikke så mærkeligt, hvis han mister lysten til sex bagefter. Så er han jo allerede tilfredsstillet … Det handler altså ikke om, at han decideret har mistet sexlysten – han har bare ikke lyst til sex LIGE NU.

Læs også: 12 kvinder afslører, hvilke mærkelige redskaber de har brugt til at onanere med