3 overraskende ting, piger vil have fyre til at gøre i sengen

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

ALLE tænker på sex. Og vi er altså også mange, der render rundt med hemmelige sexfantasier. I hvert fald er der noget, der tyder på, at vi piger gerne vil have fyrene til at gøre nogle helt bestemte ting i sengen. Det viser en undersøgelse, skriver Men’s Health.

I virkeligeheden handler det nok om sexfantasier. Og dem har de fleste altså. Jo, også dig! Og måske er de her ting i virkeligheden blandt dine hemmelige sexfantasier?

1. Dirty talk

Selvom mange ting kan gå galt, når man taler dirty talk, så er det altså alligevel en af de hemmelige sexfantasier for mange piger. Hele 81 procent af de piger, der deltog i undersøgelsen fortalte, at de faktisk ønskede, at deres partner ville gøre lidt mere ud af dirty talk under sex.

Læs også: Fyr op for dirty talk, uden det bliver akavet

2. Sexlegetøj

En af kvindernes hemmelige sexfantasier handlede om sexlegetøj. Og helst noget, der er fjernstyret. Der findes mange forskellige måder, du kan bruge sexlegetøj sammen med kæresten på … Men måske I skulle prøve en fjernstyret version, hvor kæresten kan give dig orgasme, selvom han ikke er hjemme?

3. Bind for øjnene

Det der med at fantasere om at få bind for øjenene under sex er slet ikke unormalt. Og faktisk viser det sig også, at hele 58 procent af kvinderne ville ønske, at deres kæreste ville give dem bind for øjenene. Det handler især om, at man jo ikke kan se, hvornår ens sexpartner kysser eller rør ved en – og det er altså noget, der virkelig tænder mange.

Mangler du idéer til sexstillinger med bind for øjnene? Så kan disse fem af slagsen måske være noget for jer. Det KAN også være, I bare mangler inspiration til at spice sexlivet op sådan helt generelt? Så skal I da helt sikkert prøve denne sex-challenge.

Læs også: Hvornår ser folk oftest porno?