3 sexstillinger, fyre ELSKER, men piger HADER

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det er VIRKELIG individuelt, hvad folk er vilde med, når det handler om sex. Og det er særligt ret forskelligt, hvad folk IKKE kan lide … En undersøgelse viser, at de mest almindelige favoritsexstillinger blandt fyre er alt andet end populære blandt piger. Det skriver Men’s Health.

Du kan sikkert allerede komme på flere forskellige sexstillinger, som du helst vil undgå. Men har du overvejet, at selv samme positioner kunne være nogle af de mest almindelige favoritsexstillinger blandt fyre? Der er nemlig flere sexstillinger, som mange fyre virkelig elsker – men som piger hader.

Analsex

Analsex er for mange rigtig skønt – og særligt, hvis det for eksempel lykkes at få analorgasme. Men det er altså laaangt fra alle, der er vilde med det.
Noget tyder dog på, at analsex kunne være blandt fyrenes yndlingssex. Og dét er altså noget, de bestemt ikke deler med pigerne. I undersøgelsen viste det sig nemlig, at 87,9 procent af fyrene var vilde med det, mens kun 12,1 procent af pigerne var det.

Læs også: 6 kvinder fortæller, hvad de i virkeligheden synes om analsex

Oralsex

Vi forstår godt, hvis blowjobs er blandt de mest almindelige sexstillinger blandt fyre – hvis man da altså overhovedet kan kalde det en sexstilling. I undersøgelsen er oralsex en ting, som fyre og piger er ret uenige om, hvordan føles. 79,6 procent af fyrene kan lide det, men kun 20,4 procent af pigerne kan. Vi forstår tallene, hvis det handler om et blowjob – det er jo ikke så underligt, hvis DET er federe for fyren. Ellers kan oralsex jo altså være ret nice … Og naturligvis i høj grad nice for den, der tager imod det.

Læs også: 6 ting, fyre tænker, når de giver dig oralsex

69’er

En 69’er kan godt være liiiidt besværlig. Og det er da også en stilling, som der er delte meninger om. 68,44 procent af fyrene synes, den er nice – men kun 31,6 af pigerne deler det synspunkt.
Det er måske også lidt overdrevet at påstå, at fyrene ELSKER denne stilling. Men der er i hvert fald RET stor forskel på, hvordan fyre og piger ser på netop en 69’er.

Læs også: 3 skøre sexfantasier, som ALLE har