3 skøre sexfantasier, som ALLE har

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der findes uendelig mange skøre sexfantasier. Men hvorfor er det egentlig, at de er SÅ skøre? En undersøgelse viser, at nogle af de mest “underlige” af slagsen faktisk er helt normale.

I undersøgelsen viste det sig nemlig, at hele 97 procent af alle mennesker har de her fantasier. Og det er altså nogle af de fantasier, som mange måske vil mene er decideret SKØRE sexfantasier.
Mere end 4000 amerikanere mellem 18 og 87 år deltog i undersøgelsen … Og der var mennesker fra mere end 50 forskellige stater. Religion og miljø var altså heeelt forskelligt hos de mange deltagere. Alligevel delte mange af dem flere af de samme skøre sexfantasier.

Læs også: Har du en seksuel fantasi? Det her betyder den

Er de skøre sexfantasier i virkeligheden så skøre?

Egentlig er det ikke, fordi sexfantasierne er SÅ crazy. Men det er der altså måske nogle, der synes. Det sjove er altså også bare, at der er SÅ mange mennesker, der render rundt og fantaserer om disse ting.
En af de mest populære sexfantasier viste sig at handle om gruppesex. Det kunne for eksempel være trekanter eller sex i endnu større grupper. Der var også mange, der var helt vilde med kinky sex, og særligt meget hård og kontrollerende sex, bondage og SM var blandt nogle af de mest populære og skøre sexfantasier. Men fantasier om sex med lidt mere eventyr var faktisk også højt på listen. Det kunne for eksempel være sex i uvante rammer – måske sex på et toilet? Eller i det fri?

Så for at opsummere …

1 Gruppesex

2 Hård sex

3 Sex udenfor sengen

Og nej, det lyder måske ikke som nogle af de mest skøre sexfantasier. Men faktisk er det sexfantasier, som er VIRKELIG tabubelagte. Og det er da skørt. Særligt, når det er nogle af de sexfantasier, som reeeet mange mennesker render rundt med.

Læs også: 6 steder, I kan have hemmelig og fantastisk sex