3 ting, piger ALTID lægger mærke til, når de overnatter hos en fyr for første gang

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Når du overnatter hos en fyr for første gang, er der stensikkert nogle ting, du lægger mærke til med det samme. Og noget tyder på, at det er ting, som stort set ALLE piger lægger mærke til. I hvert fald, hvis man skal tro denne undersøgelse, skriver Men’s Health.

Der er naturligvis flere ting, som piger altid lægger mærke til, når de tjekker en fyr ud. Men der er helt sikkert også ting, som vi ikke kan få øjnene fra, når vi overnatter hos en fyr for allerførste gang. Kan du nikke genkendende til disse ting?

1 Beskidt sengetøj

En af de ting, som mange piger lægger mærke til, når de overnatter hos en fyr, er sengetøjet. Måske er det i virkeligheden noget, som vi ALTID lægger mærke til – ligegyldigt, hvor mange gange vi har overnattet hos den samme fyr. Men det ER altså bare ulækkert. Og det kan VIRKELIG være en turn off. 77 procent af kvinderne fra undersøgelsen fortæller, at det faktisk er en dealbreaker for dem.

Læs også: 8 fyre afslører, hvad der er en dealbreaker for dem, når de dater

2 Opvask

Det er ikke, fordi der er noget galt med at lade opvasken stå. Slet ikke. Men der er ligesom grader af, hvor meget opvask der kan være, før det bliver for væmmeligt. Og hele 65 procent af kvinderne fra undersøgelsen fortæller da også, at opvask, der har stået hele dagen, virkelig slukker gnisten.

3 Dårlig lugt

Det siger måske sig selv, at dårlig lugt er noget, man lynhurtigt lægger mærke til. Sådan er der nok mange, der har det. I undersøgelsen kom det da også frem, at dårlig lugt i hjemmet ville få 70 procent af kvinderne til at droppe sex med fyren (også selvom, det modsatte egentlig var planen). Wow – det er altså reeeet mange.

Læs også: Denne overraskende ting er det STØRSTE turn off under sex blandt piger