Hvordan bliver jeg god i sengen?

Sex

3 tricks til at få det til at virke som om, du er god i sengen

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den maj 30, 2017

Sex, sex, sex – alle taler om det. Men hvad nu, hvis man ikke er så god til det der med at boltre sig rundt i sengen? Der er masser af gode råd at hente, men hvis du ikke rigtig gider blive bedre, men bare gerne vil virke til at være god, så følg med her.

Føl dig sexet

Jep, det handler meget om følelsen. Hvis du føler dig sexet, virker du også sexet, og det kan han mærke, når I ruller rundt i lagenerne. Ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an, det her sexethed? Det kan du finde ud af lige her. Brug de gode råd til at få den bedste og mest sexede følelse ever.

Put chokoladesovs på hans krop

Du sidder sikkert bare og griner, men det kan altså sagtens hjælpe dig. For det der med ikke at vide, hvad man skal gøre rigtigt, og hvordan det hele fungerer, ik’? Det kan du undvige ved at distrahere. Og det gør du altså allerbedst ved at overdynge ham med chokoladesovs. Så er din opgave bare at slikke det af ham? Og det kan han altså godt lide! Uanset hvor du slikker.

Bid let i hans ører

Det kan nogle gange være svært at vide, hvad man skal gøre af sig selv under sex. Og ved du hvad? Nu har du tricket. Hvis du ikke lige ved, hvad du skal gøre som det næste. Så tager du bare og bider ham lidt i ørene. Bare sådan let og frækt. Brug gerne tungen også. Jo jo, så smager det måske lidt af ørevoks, men det må du bide i dig – bogstavelig talt.

You can do it!

Mere om