4 frække sexstillinger, der lyder farlige

author
Rebeca Pons

Lad os sige det, som det er. Sex er allermest frækt og lækkert. Men det kan også være farligt. Du kan få kønssygdomme, der kan opstå uplanlagte graviditeter, og du kan komme til skade, fordi I kastede jer ud i en crazy sexstilling. Men derudover er der også de sexstillinger, der har fået besynderlige navne – så besynderlige, at de lyder farlige. Klik dig gennem artiklen og se, hvad de fire farlige sexstillinger går ud på.

LÆS OGSÅ: 4 stillinger, der får jer til at komme samtidig

Edderkoppen

Gisp! Er du også bange for edderkopper? Denne stilling lyder både uhyggelig og ækel, men egentlig er den ret lækker, og det er slet ikke en af de farlige sexstillinger, der findes, selvom den hedder det samme som den ottebenede fætter. Nu skal du høre, hvad den går ud på, og den er faktisk slet ikke så kompliceret, som den kunne lyde til at være. I skal begge ligge på ryggen i sengen, med benene rettet mod hinanden. I skal så begge hvile på jeres arme, så jeres overkroppe er lidt løftet fra sengen. Dine spredte ben skal ligge over hans lår, så han kan trænge sig ind i dig. Bum, så skal I ellers bare i gang. Det er edderkoppen, og den føles godt.

Kængurustylten

Bare rolig, I skal ikke bogstavelig talt bruge en kængurustylte. Det kan nemlig KUN gå galt, og ja, være decideret farligt. Stillingen har derimod fået sit navn, fordi du skal op at sidde på ham. Han skal bære dig, og så skal I være ansigt til ansigt, mens han støtter dig op ad væggen. Men ikke nok med det, så skal han bounce dig op og ned med hjælp fra hans knæ. På denne måde opstår den der kængurustyltebevægelse, og han kan på denne måde trænge længere op i dig end ellers. Husk at holde godt fast, så du ikke vælter af – nøjagtigt som på en kængurustylte, og ellers skal du bare nyde det.

Vandfaldet

Det svært ikke at forestille sig en uendelig strøm af sprøjteorgasmer, men det er faktisk ikke det, det handler om. Det drejer sig om selve stillingen, da du nemlig skal læne dig så meget tilbage, at din overkrop formes som et vandfald ud fra en kløft. I denne situation er dine hofter bare kløften, og din overkrop selve vandfaldet. Kan du forestille dig det? Det lyder måske skræmmende, men det er en god stilling, hvis din sexpartner skal ramme dit G-punkt. Det lyder pludselig ikke så dårligt, vel? Stillingen foregår sådan, at han skal sidde på en stol, hvor du sidder overskrævs på ham. Nu skal du så læne dig tilbage, så meget du kan. Du kan altid tage fat i hans nakke eller hænder for støtte, og så skal I ellers bare give den gas. 

Sæt dig på hans ansigt

Farlige sexstillinger er altså ikke det samme, som sexstillinger, der lyder farlige. Måske han har prøvet at gå ned på dig flere gange, men det kan godt være skræmmende, hvis du decideret skal sætte dig på hans ansigt. Gør det ondt på ham? Kommer du til at få overbalance? Vil det være sygt akavet? Men hvis du prøver at lægge alle de tanker til side, så er stillingen meget sjov at prøve, hvis I gerne vil prøve noget nyt. Sørg for, at du har vasket dig ordenligt dernede, at hans ansigt er placeret ved din vajayjay, og sæt dig så ellers i en squat ned over hans mund. Et lille tip: Spænd godt op i maven, så du ikke vælter.

Kilde: EliteDaily