Hvad findes der af almindelige sexfantasier?

Sex

4 helt almindelige sexfantasier, du sikkert har tænkt på

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den november 13, 2017

Vi går vist alle sammen rundt og har et par sexfantasier eller tre, og nogle er altså mere almindelige sexfantasier end andre. Det vil sige, at de fire, du kan læse om nedenfor, er fantasier, de fleste tænker eller har tænkt på. Tjek ud nedenfor, om du har eller har haft en af de fire i tankerne. Vidste du, at din seksuelle fantasi faktisk kan have en helt bestemt betydning?

LÆS OGSÅ: 10 sexede ting, der kan være sjove at prøve som pige

1 Dominans

Det er helt almindeligt at fantasere om pludselig at spille den rolle, du ikke er helt vant til at være i normalt. Hvis du for eksempel fantaserer om at blive domineret af en anden, kan det have noget at gøre med, at du generelt set har rimelig god kontrol over og i dit liv. Eller at du i hverdagen godt kan lide at være den, der har magten. Det kan derfor være ret så ophidsende for dig, hvis du pludselig ikke er i kontrol mere, som hvis du bliver domineret. Det gælder jo så også omvendt, hvis du fantaserer om at dominere.

Der er ikke så meget andet at sige end: Prøv det! Frem med tørklædet, slipset eller håndjernene, så hænderne kan blive bundet, og der er klar til at blive domineret. Der skal ikke så meget mere til. Husk lige at snakke sammen inden om, hvordan niveauet skal være… Det er ret vigtigt, at I er enige, så det ikke ender med, at der bliver overskredet nogle grænser, der slet ikke skulle overskrides.

2 Fuld offentlighed

Denne fantasi er meget almindelig for både mænd og kvinder. Det kan enten være, at du fantaserer om et helt offentligt sted eller om et sted, man ikke rigtig snakker om. Når du på den her måde fantaserer om at tage en chance, spiller tanken om et adrenalinkick også ind. For det er jo reelt set det, du tænder på, når du har gang i denne fantasi – muligheden for at blive opdaget.

Psst! Det er faktisk også mere og mere almindeligt, at kvinder fantaserer om at få en orgasme på dansegulvet. Jep, midt på dansegulvet. Den kan være liiiidt sværere at føre ud i livet, uden det bliver ulovligt og ret klamt for andre mennesker. Så måske det bare skal blive i fantasien. I kan jo slukke lyset derhjemme, sætte dansemusik på, lukke øjnene og ja…

3 Bondage

Det har altid været en meget almindelig fantasi blandt folk, men med ‘Fifty Shades of Grey’-bølgen er den blevet endnu mere almindelig. Du kan jo altid få lidt inspiration derfra. Frem med remedierne – det kan være alt fra ting, I finder i hjemmet, til specifikke bondage-rekvisitter, I har købt til formålet. Igen er det vigtigt, at I taler om, hvordan niveauet skal være og bliver enige om jeres forventninger. I kan let selv justere, hvor frækt det egentlig skal være.

4 Trekant

Det er vel ikke en overraskelse, at fantasien om en trekant er ret almindelig? Mon ikke du har tænkt på den et par gange eller ti… Hvis du har en kæreste, og I gerne vil fuldføre fantasien om en trekant, er det en god idé lige at læse med her. Der er nemlig nogle ting, I skal have på plads, inden I begiver jer ud i fantasien, så I ikke ødelægger jeres forhold.

LÆS OGSÅ: 5 ting, du skal vide om trekanter

 

Kilde: Popsugar