4 nye vaner, der VIRKELIG ændrer dit sexliv

Kunne du også godt tænke dig at ændre sexliv? Måske skulle du prøve at tage disse fire vaner til dig.

author
Anja Bruneskjold

Kunne du også godt tænke dig at ændre sexliv? Det lyder måske ikke heeelt så nemt … Men nogle gange skal der faktisk ikke så meget til. Denne kvinde gav sig selv fire nye vaner, som i den grad ændrede hendes sexliv. Pludselig blev det hele laaangt bedre og mere positivt. Måske du selv skulle tage disse vaner til dig?

Kan man bare ændre sexliv?

Ja, det kan man. Og hvis du tænker over det, er der måske allerede flere dårlige ting, der lige nu sætter en stopper for din sexlyst OG ødelægger dit sexliv. Har du det sådan? Så kunne du måske prøve at gøre som Sam Milam fra Popsugar. Hun besluttede sig nemlig blandt andet for at inkorporere fire helt nye vaner i sit liv, så hun kunne få sig det BEDSTE sexliv.

1 Onanerede for alvor

Det er ikke, fordi det ikke må være sjovt at onanere. Det SKAL det jo nærmest være. Men Sam begyndte at onanere mere regelmæssigt – blandt andet for at lære sin krop meget bedre at kende. På den måde fandt hun også ud af, hvad hun VIRKELIG kunne lide seksuelt.

2 Sagde, hvad hun ville have

Du kan sagtens sige en masse med dit kropssprog. Men det ER altså lettere, hvis du åbner munden og fortæller din sexpartner, hvad du godt kunne tænke dig. På den måde sikrer du også, at jeres sex er såååå skønt. Det KAN føles akavet … Men det går over, når du har sagt dine ønsker højt en håndfuld gange.

3 Prøvede at blive mere spontan

Du kan ændre sexliv på mange forskellige måder. Og det der med at være spontan kan faktisk gå begge veje. Vi går naturligvis efter den positive … Spontan sex kan nemlig være virkelig frækt. Prøv at smide kontrollen og lad dig rive med. Sam havde altid følt, at hun skulle være i kontrol. Og det var hun ikke, hvis hun lod sig rive med. Men da hun først smed hæmningerne, gav det pote. Hun kunne virkelig mærke, at det der med bare at slappe af og slippe kontrollen for alvor kunne hjælpe hende med at ændre sexliv. Måske det samme vil hjælpe dig?

4 Begyndte at trække vejret

Yes, vi ved det godt. Vi trækker jo hele tiden vejret. Men der ER forskel på vejrtrækning. Hvis du vil ændre sexliv, kan det VIRKELIG gøre en kæmpe forskel, hvis du slapper af. OG trækker vejret. Lad være med at overtænke alting. Fokuser i stedet på at trække vejret helt ned i maven. Og så skal du naturligvis bare nyde det.

Læs også: På dette tidspunkt i forholdet har I bedst sex