4 sexstillinger, der bliver bedre, hvis I bruger en pude

Her er gode forslag til, hvordan man kan bruge en pude til sex

author
Rebeca Pons

Et stykke sexlegetøj kan pifte jeres sexliv op, men rent faktisk kan I også ty til en hovedpude, hvis I skal gøre sexstillingen mere spændende og endnu bedre. Det kan nemlig være meget effektivt at bruge en pude til sex.

1 Hævet missionær

I denne stilling skal du lægge dig på ryggen med spredte ben og lægge to puder under din numse. Det ekstra løft gør det lettere for fyren, og det giver dig en lækker følelse og mulighed for stimulering af G-punktet. Han kan nemlig trænge heeelt op i dig, når du er hævet på grund af puderne.

2 En dal af puder

I skal starte med at lave en dal af puder. Der skal for det første være en masse puder bag hans ryg, og de må gerne være lidt store og hårde i det, så de kan holde ham oppe. Han skal sidde op ad disse puder med bøjede ben. Nu skal I komme et par puder under hans bøjede ben og lår. Kan I se, at han nu sidder lidt i en del puder? Godt, så har I placeret puderne rigtigt. Nu skal du sætte dig oven på ham i en doggystyle med numsen mod ham. Puderne hjælper med at gøre den omvendte cowgirl mindre akavet, og han har nemmere ved at trænge sig op i dig.

3 Broen

Her skal I ikke bare bruge EN pude til sex, men mange. Du skal lægge dig på et bjerg af puder, så puderne ligger under din ryg. Han skal trænge ind i dig fra siden. Jeres kroppe skal altså danne et kryds. Han skal også ligge på nogle puder, men de skal være under siden på ham. Stillingen er især god, hvis han ikke har en så stor penis, da han på denne måde nemmere kan trænge sig ind i dig.

4 Den dybe hund

Kom et par puder ved kanten af sengen, og placer dine knæ på dem. Strit godt med numsen og placer din vægt i dine arme, som skal hvile på sengen. Han skal stå op på gulvet og trænge sig ind i dig bagfra. Det er lidt ligesom en doggy, men det føles meget bedre, når I bruger en pude på denne måde.

Kilde: Cosmopolitan