4 sexstillinger, der får hans penis til at virke større

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Hans penis er ikke nødvendigvis lille, men den kunne alligevel godt fylde liiiidt mere. For du elsker følelsen af at blive fyldt helt ud dernede. Derfor burde I prøve de her frække sexstillinger, der er perfekte til den lille penis – og til penissen, der bare gerne må virke endnu STØRRE.

Læs også: 8 typer penisser, du kan møde i dit liv

Det overordnede tip til at få hans penis til at virke større er at bruge sexstillinger, der får hans penis til at penetrere dig endnu dybere. Og det er dét, de her stillinger kan hjælpe jer med.

1. Sofa side saddle

Denne sexstilling er ikke kun god, hvis han skal penetrere dig dybt. Den er også god til at ramme siderne af din vagina. For hvis hans penis ikke er sååå stor, er det rigtig godt at bruge en stilling, der kan ramme dine vaginavægge. Det vil nemlig gøre, at du kan mærke ham endnu mere dernede.

Stillingen sofa side saddle fungerer ved, at fyren sidder på kanten af sofaen. Når du sætter dig på ham, skal du sørge for, at der er plads til, at han kan komme HELT op i dig. I princippet kunne det lige så godt være på kanten af sengen. Men hey, nogle gange er det bare nemmere at pifte tingene op i sengen ved faktisk at komme VÆK fra sengen …

Læs også: 5 perfekte sexstillinger til sofaen

2. Pile driver

Sexstillingen pile driver kræver, at du er lidt smidig. Den er nok perfekt til dig, der dyrker yoga, fordi den faktisk lidt minder om yogastillingen ‘ploven’. Den fungerer bedst på gulvet, da I ellers kan synke lidt ned i sengen – og her er det altså bedst, hvis I får lidt modstand fra gulvet.

Du skal ligge på ryggen, og så skal du svinge dine fødder helt op til dit hoved. Du skal sprede benene så meget, du nu kan, og få fødderne så tæt på gulvet som muligt. Hvis det er lidt svært, kan din sexpartner hjælpe dig ved at løfte din numse lidt.

Nu skal han så squatte hen over dig og trænge ind i dig fra foroven. Han vil virkelig kunne penetrere dig dybt på denne måde, og du vil få den der følelse af at blive fyldt heeelt ud.

3. Flexed doggy style

Du kender helt sikkert godt doggystyle, men den her stilling har fået tilføjet sig et ekstra krydderi, så den nu hører til under rækken af sexstillinger til den LILLE penis.

I stillingen skal I lægge ud, som I plejer i en helt almindelig doggy. Du ved, hvor du er på knæ og hænder, og hvor han er bag dig. Men i den flexede doggystyle skal du hvile dit bryst og hoved på sengen og stritte med numsen helt oppe i luften. Bare strit med den popo, som havde du aldrig gjort andet. Jo mere du svajer i ryggen, jo bedre er det.

Din sexpartner skal lige rykke sig et par centimeter væk fra dig, så han kan svaje lidt med lænden og komme ordentligt op i dig.

Læs også: 5 ting, han tænker, når han tager dig i doggy style

4. Propped reverse cowgirl

I denne stilling skal fyren ligge på ryggen med en pude under numsen. Det vil nemlig betyde, at hans hofter bliver skubbet længere frem, og hans penis så vil kunne trænge sig højere op i din vajayjay.

Du skal sidde ovenpå ham med ansigtet mod hans fødder. På denne måde kan du selv bestemme den rytme og det tempo, der bedst tilfredsstiller dig.

Læs også: 4 sexstillinger, der bliver bedre, hvis I bruger en pude