4 ting, fyre tænker, når de ser dig nøgen

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Vi ved det godt – det er naturligvis MEGET forskelligt, hvad fyre tænker, når de tager tøjet af en pige og ser hende nøgen. MEN! Dave Martinez fra You Queen mener alligevel, at der er nogle ting, der faktisk reeet ofte gør sig gældende. Særligt, hvis det er FØRSTE gang, de ser dig uden tøj på.

Læs også: Kærestepar med et fantastisk sexliv har DENNE ting til fælles

1 Dine bryster

Det er måske ikke så underligt, at fyre tænker på dine bryster, når de ser dig nøgen. Praktisk sidder de jo ikke superlangt fra dit ansigt. Så måske er det naturligt lige at lade blikket glide en lille smule. Men Dave forklarer også, at det generelt er interessant og sjovt for fyre både at kigge på og røre ved en piges bryster … Særligt, fordi ingen bryster er ens.

Læs også: Her er den VIRKELIGE årsag til, at piger sender nøgenbilleder

2 Dine ben

Dave mener, at fyre RET ofte tjekker pigers ben ud – og altså særligt, hvis en pige er nøgen. Det handler om længden og formen … Men det er altså ikke, fordi de skal se ud på en bestemt måde. Igen – det er jo virkelig forskelligt fra fyr til fyr. Men ikke desto mindre, tænker han altså over det, når han ser dig nøgen.

3 Dine skønhedspletter og tatoveringer

Det er altså ikke, fordi der nødvendigvis er noget sexet ved hverken det ene eller andet. Men det er altså alligevel noget, som fyrene lægger mærke til, mener Dave. Det er ligesom bare ting, som fanger øjet. Og både skønhedspletter og tatoveringer kan altså lede til alle mulige spørgsmål … For eksempel kan nogle fyre finde på at spørge, om noget af det gør ondt. Det gør en skønhedsplet altså ofte ikke.

Læs også: Det mest smertefulde sted at få en tatovering

4 Din vajayjay

Og nej … Det er IKKE det første, han lægger mærke til. Dave pointerer, at en vagina er “designet” til sex (og til at føde børn, vel?), men ikke til at være seksuel attraktiv. Når en fyr kigger på din vagina, så er der altså mange andre ting ved din krop, som han har tjekket ud inden … Og det er alt sammen ting, som tænder ham MEGET mere.

Læs også: 4 nye vaner, der VIRKELIG ændrer dit sexliv