Skal jeg prøve analsex?

Sex

4 ting, han kan gøre ved din nummi, som ikke er analsex

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den februar 17, 2017

Det kan godt være, du tænker, at det ikke er analsex, der er det foretrukne i din seng. Men der er nogle ting, du bør vide om analsex, om du er til det eller ej. Selvom de her ting ikke er analsex, så føles det altså dejligt deromme. Et lille tip er, snup et hurtigt bad, hvis du kan fornemme, at nogle frække sager er under opsejling. Så slipper du for at bekymre dig om, om du nu også er ren.

Rør ved den

Når han leger med dig dernede, så gør det altså lige legen lidt bedre, når han fører legen lidt mere bagud. Og det er selvom, der ikke er noget, der smutter op i nummi. Vi er følsomme omkring hullet, og når han leger og nusser deromme med en fugtig finger, så kan du blive endnu mere tændt.

Klem dem

Der er flere måder, han kan lege med dine baller på, men en af dem er, at han tager fat så fingrene faktisk er mellem balderne, helt tæt på anus. Mens I er i gang, kan du sagtens sige, at han skal tage fat i dig på den måde. Det er ikke så grænseoverskridende, som hvis han fokuserede på at nusse hullet, men han kommer tæt på selve hullet. Så hvis han ikke er så vild med tanken om at røre deromme, er det faktisk en god måde for ham at prøve det lidt af – måske bryde nogle af sine egne grænser.

3 Slik den

Det er ikke alle fyre, der er til det, men overraskende mange tænder på det. At slikke dig deromme, når de alligevel har hovedet dernede – man kalder det også et rimjob. Du ryster måske på hovedet og tænker, at det skal du satme aldrig gøre ved ham, men det betyder ikke, at han har det på samme måde jo. Hvis I ikke har talt om det før, kan du da bringe det på banen en dag, I hygger og har det sjovt. Det kan nemlig godt være, at han lige skal tænke over det, så lad være med at foreslå det, mens I fjoller rundt i lagnerne.

4 Smæk til

Du har måske ikke prøvet at få et smæk deromme, og du kan virkelig ikke se, hvorfor du skulle få det. Måske har du prøvet det, men det var bare alt for mærkeligt og usexet. Men så skal du måske prøve at få smæk igen. Hvorfor? Fordi det kan være, at det var omstændighederne, der gjorde det til en halvflad oplevelse. Smæk (eller spanking om du vil) kan være superfrækt i de rette omgivelser. Men få ham til at starte roligt ud – du kan altid få ham til at smække hårdere.

 

Mere om