blowjob stillinger

Sex

5 blowjob stillinger, som også vil stimulere dig

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den februar 15, 2018

Blowjobs er i sig selv frække, men det er ikke altid, at du får så meget nydelse ud af det selv. Det er en skam! Derfor har vi fundet fem blowjob stillinger, som vil stimulere dig, mens du går ned på ham.

69 med fingrene

Forestil dig en klassisk 69’er, altså hvor du sidder over ham, og I stimulerer hinanden oralt. Forestil dig nu selv samme position, hvor du i stedet presser hofterne let nedad, så din vajayjay skyder mere i vejret. Dette vil give ham mulighed for at “betjene dig” med fingrene eller med noget legetøj.

Fra mund til hånd

Hvis du har sex med en fyr, der elsker et blowjob, hvor han får lov til virkelig at komme i bund, så er det her måske noget for dig. Læg dig på ryggen med dit hoved over kanten af sengen. Lad ham stå med et ben på hver side af dit ansigt, og kroppen foroverbøjet over dig, så han kan læne sin vægt ned imod sengen med sine arme. Imens du ligger der, har du hænderne fri til at gøre lige hvad du har lyst til – her kunne det jo være, at du blev fristet til at tilfredsstille dig selv!

Vådt er godt

Traditionelle blowjob stillinger behøver ikke at være kedeligt. Du kan jo benytte lejligheden til at stimulere dig selv imens. Når du ligger på knæ foran ham i sengen, så sørg for at sidde henover hans ene ben, så det når din vajayjay. På den måde kan du tilfredsstille ham oralt, samtidigt med, at du grinder let henover han knæ eller skinneben. Det hele bliver meget bedre, hvis du samtidigt bliver lidt våd – så glider det hele lidt bedre.

Ned og glid

Mange fyre synes, det er dejligt, når du sætter dig på knæ foran ham. På den måde kan han virkelig følge med i, hvad der sker. Imens du så sidder der, kan du bruge en vibrator eller dildo, til at tilfredsstille dig selv med. Dette er en af de blowjobstillinger, som virkelig vil give bonus.

Gearskiftet

Nogle gange kan det være ret fristende at sætte sig, når du ser din fyrs diller blive hård. Det er intet problem, gør det! Hvis din fyr sidder på en stol, kan du skiftevis sætte dig på ham, med fronten imod ham, så han kan se dine bryster, og gå ned på ham – altså hvis du selvfølgelig godt kan lide smagen af sex. Han vil helt sikkert nyde synet af, at du kan smage dig selv på ham. Det kræver lidt multitasking, men det vil bringe meget godt med sig! Hvis du ikke er helt begejstret for smagen af dig selv, så kan du stadig sætte dig på hans skød, men i stedet bruge dine fingre. På den måde holder han også længere, win-win.

Har du lyst til flere tricks til et godt blowjob, så kig med her.

Kilde: Cosmopolitan.com