5 erotiske bøger, der gør dig helt vild i varmen

Vores bud på de bedste erotiske bøger

author
Emilia Jacobsen

Der er da snart ikke nogle, der ikke kender Fifty Shades of Grey, vel? Ja, om det så er bogen eller filmen. Erotiske bøger er noget helt særligt, og måske skræmmer tanken om at læse dem dig en smule? Det skal den slet ikke gøre. Nogle elsker det, andre er ikke så meget til det – så det er da bare om at komme i gang med at prøve!

Men hvordan finder du liiiige de erotiske bøger? Og hvilke nogle er overhovedet gode? Vi har samlet 5 favoritter til dig her. Og ja, Fifty Shades ER altså en af valgmulighederne, for den må man da bare ikke gå glip af – også selvom du har set filmen. Det er bare en helt anden oplevelse at læse erotik end at se det. Klik videre, og find din favorit blandt de fem.

Læs også: 10 film, du kan se på Netflix, der (næsten) indholder lige så meget sex som en pornofilm

1 Fifty Shades of Grey

Okay, vi kan lige så godt starte med den. Måske er det faktisk den eneste, du har hørt om af erotiske bøger? Det er i hvert fald en af de ret så kendte, der jo som bekendt også er blevet lavet til film.

De fleste kender måske handlingen i Fifty Shades of Grey skrevet af E. L. James. Men for en god ordens skyld, kan vi fortælle, at bogen handler om det hede forhold mellem Anastasia og Christian Grey. Grey er til S/M, og han har intet problem i at bringe Anastasia med sig ind i sine egne fantasier.

149,95 kroner på arnoldbusck.dk

2 Crossfire-serien

De her bøger er faktisk også ret populære blandt erotiske bøger, altså hvis man kender til genren. Dem må du derfor ikke gå glip af. Og så er der ovenikøbet hele fem af slagsen. Bøgerne er skrevet af Sylvia Day, og den første i serien hedder Blottet for dig.

Bogen handler om Eva og Gidoen. De mødes, og der opstår en vild og erotisk kemi imellem dem. Dog har de begge meget med i bagagen og kan derfor ikke helt finde hoved og hale i et ‘helt almindeligt’ kærlighedsforhold.

149,95 kroner på arnoldbusck.dk

3 Bossman

Titlen lyder måske ikke så tiltalende … eller hvad? I denne erotiske roman får du også masser af romantik, og det er altså nogle gange bare skønt at gemme og drømme sig væk i.

Reese møder den flabede Chase, mens hun er på blind date med en anden mand. Der er bare noget over Chase, Reese finder tiltrækkende, og hun kan slet ikke glemme ham. Men så er det jo heldigt, at Chase viser sig at blive hendes nye chef …

159,96 kroner på saxo.com

4 En kvinde går ind på en bar

Okay, nu bliver det lidt anderledes. Kan du huske de bøger, du måske læste, da du var yngre, hvor handlingen udviklede sig, ved at du som læser tog nogle valg? Så skulle du springe til en bestemt side, hvor DIN handling så fortsatte? Det er sådan set nogenlunde princippet for den her bog skrevet af Helen S. Paige.

Det er simpelthen dig selv, der bestemmer handlingen i denne erotiske bog. Du starter med at have en aftale med din veninde, men hun ender med at aflyse. Du er allerede af sted i dit frække outfit og sidder faktisk klar i baren. Hvad skal der nu ske? Det er fuldstændig op til dig. Tag beslutningerne, og lad bogen føre dig videre til den ene sjove og frække episode efter den anden.

E-bog: 69 kroner på bog-ide.dk

5 Italienske Nætter-serien

Hvis der er noget, der er romantisk og sexet, så er det da Italien, ikke? Derfor skal du give dig i kast med denne serie, som består af bøger i forskellige italienske byer. Start med Italienske Nætter – Venedig, den første bog ud af tre i serien. De andre to hedder Italienske Nætter – Rom og Italienske Nætter – Sicilien, så dem skal du bare kaste dig over, når du er færdig med den første. De er alle skrevet af Irene Cao.

Første bind handler om Elena, der møder stjernekokken Leonardo. Der opstår med det samme en erotisk kemi imellem dem, og det går ikke Leonardos næse forbi. Det bliver hans mission at komme erotikken til livs, men betingelsen er, at Elena ikke må forelske sig i ham …

129, 95 kroner på saxo.com