5 fordele ved en lille penis

Er det virkelig rigtigt, at størrelsen på hans penis ikke betyder noget? Vi har i hvert fald samlet fem fordele ved en lille penis.

author
Anja Bruneskjold

Yes, det er naturligvis i forbindelse med sex, vi mener. Og du har da sikkert også undret dig over, om størrelsen på hans penis i virkeligheden betyder noget. Vi har i hvert fald samlet fem fordele ved en lille penis her.

1 Analsex er meget lettere

Det er nok riiimelig åbenlyst, hvorfor en lille penis gør det så meget lettere at have analsex. Og selvom det KAN være normalt at bløde efter analsex, så minimerer du jo risikoen her. En lille penis kan altså i den grad være en fordel.
Hvis du kommer til at bløde alligevel, bør du overveje at ringe til lægen …

2 Han er nærmest sexekspert

Vi ved altså ikke, om det passer. Men umiddelbart har flere kvinder udtalt, at mange mænd med små penisser på en eller anden måde er blevet eksperter i alt muligt andet end penetrering. Heldigvis er sex jo TUSIND ting, så det lyder ikke helt dårligt med en masse sexeksperter derude.

Læs også: 7 overraskende grunde til, det gør ondt, når I har sex

3 Han holder dig våd

Det er, som om en stor penis kræver lidt ekstra smørelse, når man skal have sex. Men sådan er det ikke helt, hvis man er sammen med en mand med en lille penis. Én ting er, at man til at begynde med skal have den helt store krukke glidecreme frem, hvis han har en stor penis. En anden ting er, at man faktisk også skal holde alting vådt og fugtigt UNDERVEJS. Det hele kan nemlig blive såååå tørt.

4 Sex er ikke smertefuldt

Det er ikke, fordi sex med en mand, der har en stor penis, altid er smertefuldt. Sådan er det på ingen måde. Men det KAN altså godt gøre reeet ondt, hvis man ikke lige har fået gjort det hele klar, inden man går i gang. Nogle gange skal man bare varmes meget op, hvis man skal kunne rumme en stor penis. Den udfordring har man ikke i samme grad, hvis man er sammen med en mand med en lille penis.

5 Oralsex er lettere

I hvert fald for dig. For ham er det i det her tilfælde nok ret ligegyldigt, om hans penis er stor eller lille. Men du vil i den grad opleve, at du kan give ham blowjobs uden at få brækfornemmelser. På en eller anden måde kan man måske nyde det hele ENDNU mere.

Læs også: 5 tips til at give et mindblowing blowjob

Kilde: Popsugar