5 fyre afslører, hvor på kroppen de ELSKER at blive rørt under sex

author
Anja Bruneskjold

Ligesom du helt sikkert har nogle steder på kroppen, hvor du elsker at blive rørt under sex, så har fyrene det altså også. OG! Det er naturligvis forskelligt fra fyr til fyr … Men måske kan denne tråd fra Reddit alligevel give dig en idé om, hvor du skal lægge din opmærksomhed (læs: dine hænder), næste gang du har sex med en fyr ..? For ja, der ER altså nogle helt bestemte steder, hvor fyre elsker at blive rørt under sex.

Læs også: DENNE kvindekrop er mest attraktiv ifølge fyre

Du har helt sikkert nogle bestemte steder på din egen krop, som kan gøre dig helt vild i varmen … Hvis de altså bliver rørt ved under sex. Og sådan er det altså også for disse fyre:

1 Lige så godt som et blowjob

“Når hun klør mig i mit baghoved med neglene. Det føles lige så godt som at få et blowjob. Og det er mest, fordi det er så sjældent, at nogen gør det på eget initiativ.”
ders89

2 Hav fokus på min røv

“Tag fat og klem om min røv. Rør ved den, giv den smæk, hold fast i den, mens vi har sex. Alle piger, jeg har været sammen med, har fortalt, at de elskede min røv. Men de var allesammen for sky til at lege med den. Gør det nu bare!”
cliffdiver94

Læs også: Dette sted på kroppen skal han røre dig ifølge dit stjernetegn

3 Bryst og nipples …

“Det gør mig helt vild i varmen, når min kæreste rør mig på brystet og klemmer mine nipples. Jeg har faktisk et lille mærke på mit bryst, som jeg nu bærer med stolthed.”
Willthrowaway2445

4 Hun skal røre mig ALLE steder

“Hvad med bare at blive rørt ALLE steder? Virkelig. Brug neglene, fingrene, munden, tungen … Overalt. En mand har også brug for at blive bekræftet i, at hele deres krop er hot.”
Marc0687

Læs også: 6 fyre afslører: DET tænker vi i virkeligheden, når du sidder øverst under sex

5 Elsker at blive kildet og kradset

“Når hun kører sine fingernegle henover min ryg og ned ad siden langs ribbenene – og skifter mellem at gøre det sådan, at det både kilder og kradser … Det samme gælder på inderlårene og nosserne, når jeg får et blowjob. Hun må også gerne holde fast om min røv, når vi har sex i missionæren.”
OverEast2019

Noget tyder altså på, at det trods alt er forskelligt, hvor fyre elsker at blive rørt ved under sex. Men hvis du er i tvivl, er det måske smartest at spørge … Der er jo sikkert også masser af ting, som DU godt kan lide i sengen. Og det bør din sexpartner da vide.

Læs også: 6 fyre afslører, hvad de HADER ved at få blowjobs