5 gode grunde til, at du skal have sex med ekskæresten

Sex med ekskæresten er faktisk ikke altid det dummeste. Disse gode grunde er et godt eksempel på bare at gøre det

author
Emilia Jacobsen

Du havde nok ikke lige troet, at der fandtes nogle gode ting ved at have sex med ekskæresten, hvad? Men det ER der altså.

Læs også: Vil du have din eks tilbage? Gør disse 4 ting

Er det ikke dumt at have sex med ekskæresten?

Nu er det ikke sådan, at vi opfordrer dig til bare at gå i sving, før du har tænkt dig godt om. For det KAN altså også være noget værre rod, når først du er endt i situationen en enkelt gang.

Derfor minder vi dig selvfølgelig om at tænke dig rigtig godt om, før du har sex med ekskæresten. Overvej grundigt, om det er det værd – det KAN jo være, du har nogle følelser i klemme og derfor ikke tør tage nogle chancer. Men hvis du ellers føler dig klar, kan du helt sikkert bruge de her fem gode argumenter over for både dig selv og dine veninder.

1 Closure

Vi er alle sammen ret forskellige og reagerer aldrig ens på forskellige ting. Derfor kan det for nogle af os være ret godt at have sex med ekskæresten. Nogle har bare virkelig brug for at få afsluttet ting for good, og det kan sagtens betyde en eller to omgange sex med eksen. Så er dét ligesom afsluttet, og du har fået en form for closure.

2 Bekræftelse

Ja, mange taler ofte om, at bekræftelse er noget værre noget – hvem har dog brug for det? Det er vi altså bare nogle, der har. Det er ret normalt at have brug for bekræftelse. Om man så får det ved at flirte uskyldigt i byen, eller ved at ens kæreste siger søde ting til en – det er lige meget. Så længe du kan stå inde for det, du gør. Men bekræftelse kan du altså også få hos din ekskæreste, hvis I for eksempel har sex. Det kan være med til at booste din selvtillid, så hvis du lige har brug for det, er det da bare om at hoppe på ham.

3 Nemt

Det er da bare noget af det nemmeste lige at snuppe en omgang med ekskæresten, ikke? I kender hinanden, du ved, hvor du skal tage hen, og det bliver aldrig rigtig akavet. Altså, med mindre jeres brud var akavet – det kommer selvfølgelig virkelig an på situationen. Men forholdsvis nemt er det altså.

4 Nydelse

Du og din ekskæreste har ligesom prøvet det før, så der er nærmest garanti for, at det bliver godt. Undtagelsen er selvfølgelig, hvis det ikke var godt, da I var kærester. Men han ved højst sandsynlig lige, hvor han skal røre, og hvad han skal gøre, for at du nyder det allermest.

5 Verifikation

Når du har haft sex med ekskæresten, kan det pludselig gå op for dig, HVORFOR I ikke er sammen mere … Der er simpelthen en chance for, at du bliver total sikker i din sag omkring jer og jeres ikkeeksisterende forhold. Det er da smart!

Psst! Husk at passe på dig selv.