Kan ikke komme

Sex

5 grunde til at du ikke får en orgasme

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den juli 25, 2016

Sex skal være sjovt, og det skal føles godt. Ellers skal man ikke have sex. En af grundene til, at sex kan føles rigtig godt er orgasmerne.

I nogle perioder kan det være lidt svært at få en orgasme, måske har du generelt svært ved det. Uanset hvad så læs med her, og tænk lidt over, at det kunne være årsagerne til, at din orgasme ikke rigtig banker på.

1 Er det sådan her?

Selvom du måske har fået orgasmer før, er det ikke sikkert, at du helt har fundet ud af, hvad der fungerer for dig. Hvad får dig til at komme?

Det kan jo være, at der er nogle stillinger, du ikke har prøvet endnu, så udforsk det lidt.

2 Er der forspil?

En quickie er superfedt en gang imellem, men det er nok ikke så ofte, at du kommer ved så hurtig en omgang – med mindre du har helt vildt lyst, og det er dig, han forkæler.

For os kvinder er forspil nemlig en af de vigtigste ting, for at vi kan få en orgasme.

Du kan altså sagtens argumentere for, at du skal nusses, kysses og kæles for, for hvilken mand vil ikke tilfredsstille sin kvinde?!

3 Ind og ud og ind og ud og …

Det er langt fra alle kvinder, der kan få en orgasme ved almindelig sex, hvis man må kalde det det. Altså sex, hvor der kun bliver kørt ind og ud.

Din klitoris skal også stimuleres udenpå, dér hvor ærten ligesom er, hvis det tegner et forståeligt billede. Og så skal ærten have nok opmærksomhed.

4 Hvor er dine tanker?

Hvis du er for stresset, er dine tanker et andet sted, og du slapper ikke af og er i nuet. Det må siges at være noget af det vigtigste, når du gerne vil have en orgasme.

Tag nogle dybe indåndinger, slap af, og lad være med at koncentrere dig om noget som helst andet.

Luk øjnene, og mærk i stedet efter, hvad der sker i din krop, når din mand kærtegner og leger med dig. Det er ikke noget, der er lige til, det kan være ret svært at mestre, så mist ikke tålmodigheden undervejs.

5 Du lægger for meget pres på dig selv

Åh, du vil gerne have en orgasme, og det må gerne gå lidt hurtigt, så din fyr ikke skal slide i det for længe dernede. Kom nu, hvorfor sker det ikke? Så begynder du at koncentrere dig om at komme og bliver frustreret over, at du ikke kommer.

Tag igen en dyb indånding, slap af i din krop, og nyd i stedet, at din mand tager sig tid til at glæde dig.

Mere om