5 mærkelige ting, der sker med ham efter sex

Det er helt normalt, hvis fyren er lidt mærkelig efter sex

author
Rebeca Pons

Der sker bestemt mange akavede ting efter sex, men der sker også en række mærkelige ting, som han ikke kan lade være med at gøre efter sex. Så hvis du har oplevet, at fyren er lidt mærkelig efter sex, er det altså helt normalt.

Bliv klogere på, hvad det er, han gør og hvorfor. Måske du har oplevet en fyr være mærkelig efter sex ved at gøre nogle af tingene?

[banner]

Han falder i søvn 

I er lige blevet færdige med at knalde og BUM, så falder han i søvn. Nej, det har intet med dig at gøre, så bare rolig. Ifølge en undersøgelse, bliver der frigivet en masse hormoner, efter en fyr er kommet – herunder hormonet prolaktin, hvilket er årsagen til, at en fyr bliver træt efter at være kommet. Så stop med at blive sur eller nervøs over det, han kan rent faktisk ikke gøre for det.

Han bliver sulten 

Han har lige tonset derudaf. Han fik sved på panden og har endda også forbrændt nogle kalorier. Det er ikke for sjov, at man siger, at sex tæller som træning. Det kan godt være, at du ikke craver en burger lige efter sex. Men du kender nok følelsen efter at have givet den max gas oppe i fitnesscentret, hvor du derefter har lyst til noget lækkert, når du kommer hjem. Det er præcis sådan, han har det efter sex.

Han har svært ved at tisse

Mange fyre har svært ved at tisse efter sex. Årsagen til dette er, at hans diller stadig er lidt stiv. Altså, den har stadig mere blod i sig, end den har i slap tilstand, og det gør det svært for at ham at tisse – fordi den ikke er blevet helt slap endnu.

Han bliver vred

Det er ikke kun dig, der kan blive trist efter sex. Det hedder poscoital dysphoria og er en følelse, der opstår efter sex. Kvinder reagerer ved at blive kede af det, mens mænd reagerer helt anderledes. De bliver normalt sure og irriterede på deres partnere. Hvilket er en virkelig dårlig kombination. Den ene er ked, og den anden er vred – not good.

Han tager underbukser på 

Okay, der er ikke lige lavet et studie på dette. Men de fleste kvinder lægger sig til at sove nøgne efter sex. Det gælder ikke mænd. De hopper tilbage i deres boxershorts og gerne lige efter, I er blevet færdige. Selvom du gerne så, at I lå og puttede helt romantisk og hyggeligt efter sex. Nope, ikke ham. Han vil bare gerne hoppe i underdrengene og gerne så hurtigt som muligt. Han hader nemlig at ligge på klokkeværket nøgen. Utrolig mærkeligt, ja.

Kilder: LiveScience, Gurl, Stuff