5 perfekte sexstillinger, til når I begge er stopmætte

Disse fem sexstillinger er persfekte, når I er stopmætte.

author
Annemarie Friis Persson

Har dig og din partner nogensinde diskuteret, om I skulle have sex før eller efter mad? Med en food baby bestående af bruschetta, spaghetti carbonara med masser af parmesan på toppen, en cremet panna cotta og hvidvin i lange baner, kan det altså godt være lidt hårdt at klemme endnu en snack ned. Og med snack mener jeg selvfølgelig dig og din partner. Men I behøver altså ikke at holde igen med kalorierne for at have sex efter mad. Her er nemlig fem sexstillinger, der er perfekte, når I er stopmætte. Bol appetit.

Læs også: Derfor bør du have sex lige efter aftensmaden

1 Onaner sammen

Hvis I er så mætte, at I dårligt kan bevæge jer, men stadig har lyst til sex efter mad, kan I onanere sammen. Læg jer ved siden af hinanden, så du kan se din partner røre ved sig selv – og omvendt. Det kan altså være ret frækt, og så bliver jeres maver heller ikke udsat for noget unødigt pres under denne sexstilling. Der findes da ikke nogen bedre måde at slå mave på.

2 På spisestolen

Man går ikke fra bordet, før man har spist op. Og din partner mangler jo stadig den lækreste snack ved bordet (høhø). Så sving benet over din partner, så I sidder ansigt til ansigt, og rid ham eller hende. Hold fast i stoleryggen med dine hænder for at komme så tæt på din partner, som din food baby tillader. Det gode ved denne sexstilling er, at I ikke behøver at spise hjemme for at prøve den af. Hvis I spiser ude, kan I nemlig bevæge jer ud på restaurantens badeværelse og bruge toilettet som spisestol. Offentlig sex er bare frækt – måske, fordi er ulovligt.

3 Gensidigt handjob

Denne stilling er perfekt til sex efter mad. I skal bare lægge jer ved siden af hinanden, enten skulder til skulder eller ansigt til ansigt, i sengen og give hinanden et handjob med hver jeres hånd. I kan også sidde op i sengen eller på sofaen, hvis I synes, det er mere behageligt. Det giver jer den seksuelle stimulation uden at give jer ondt i maven.

4 Skeen

Hvad spiser man Nutella med? Skeee. Noget andet, I kan spise med ske, er hindanden. Læg dig på siden, og lad din partner trænge op i dig, mens I ligger i ske. I denne sexstilling overlader du det hårde arbejde til din partner, så slap du bare, og lad din partner servere en orgasme for dig.

5 På spisebordet

Er I for mætte til at bevæge jer ind i soveværelset, kan I jo bare have sex på spisebordet. Placer dig på kanten af spisebordet, lad din partner trænge op i dig, og vikl så dine ben rundt om ham eller hende. Pas på du ikke får spaghetti carbonara i håret, hvis I ikke har ryddet af bordet endnu. I kan selvfølgelig også bruge resterne til noget fornuftigt som en god gang madsex – det ville da være synd, hvis al den lækre mad skulle gå til spilde, ikke? På den måde får I stillet jeres sult efter mad og ikke mindst efter hinanden, samtidig med at I undgår madspild. What’s not to like?

Læs også: 5 sexstillinger, der er perfekte, hvis I vil knalde i køkkenet