5 piger afslører, hvordan de opdagede, at de havde en kønssygdom

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Arg, det er altså IKKE fedt at få en kønssygdom. Faktisk er der rigtig mange af os, der får HPV. Og det står også ret slemt til med klamydia i særligt de her danske byer. Via Women’s Health og Cosmopolitan har vi samlet fem pigers historier om, hvordan de opdagede, at de havde en kønssygdom. Det er altså ikke for sarte sjæle!

Læs også: 7 grunde til, at det klør forneden

1. Golfbolde

“Det startede med, at det gjorde ondt i min anus og i kønslæberne. I løbet af en uge fik jeg en masse sår, som gjorde VIRKELIG ondt, og lymfeknuderne i mit underliv voksede sig så store som golfbolde. Jeg havde fået herpes.”

2. Affæren

“Jeg havde en affære med en gift mand. Han inviterede mig ud på en “speciel date, fordi han havde noget vigtigt at fortælle mig”. Jeg troede, at han ville forlade sin kone. I stedet fortalte han mig, at han havde fået gonorré. Og det var altså en kønssygdom, han havde fået fra sin ANDEN elskerinde, som jeg ikke vidste eksisterede. Og ja – jeg havde også fået gonorré.”

3. Skyldfølelse

“Jeg følte mig skyldig og hadede mig selv, da jeg fik konstateret en kønssygdom. Jeg kommer fra en religiøs familie, så jeg kunne ikke lade være med at tænke, at jeg fik som fortjent. Jeg tror virkelig, at det kvalte min seksualitet at få en kønssygdom.”

4. Jomfruen

“Jeg var til en fest i gymnasiet, hvor alle scorede hinanden. Jeg var jomfru, så jeg gik “kun” med til at give et blowjob til en af fyrene. Ugen efter fik jeg symptomer på influenza og rigtig ondt i halsen. Jeg vidste slet ikke, at man kunne få klamydia i munden!”

5. Løgneren

Jeg begyndte at date en fyr, som sagde, at han var blevet testet og ikke havde en kønssygdom. Da vi blev seriøse, begyndte vi at have sex uden kondom, fordi jeg havde spiral. Efter et stykke tid begyndte det at klø forneden. Jeg havde fået herpes. Ham fyren havde lige glemt at fortælle mig om et engangsknald, han havde, efter han var blevet testet og før han mødte mig. Jeg har ikke set ham siden.”

Læs også: 4 skøre måder, du kan bruge til at fortælle ham, at du har fået en kønssygdom