Knalde i køkkenet

Sex

5 sexstillinger, der er perfekte, hvis I vil knalde i køkkenet

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den marts 26, 2018

Der er altså noget dejligt forfriskende ved at prøve noget nyt, især når der er tale om sex. For det første behøver sex ikke altid at foregå i sengen, der er masser af andre steder, hvor I kan slå jer løs. Hvis tanken om at knalde i køkkenet tænder jer, er der nogle stillinger, der passer bedre end andre. Her er fem af dem, der passer perfekt.

LÆS OGSÅ: De bedste sexstillinger, når I knalder i badet

1 Svesken på disken

I denne sammenhæng er det din vagina, der svesken, og du skal op at sidde på køkkenbordet. For ja, hvis I vil knalde i køkkenet, skal der også køkkeninventar i brug. Du skal sprede dine ben, som havde du aldrig gjort andet, og så skal han ellers bare stå på gulvet og trænge ind i dig derfra. Hvis han ikke er så høj, kan du med fordel sætte dig lidt længere ud på kanten, så han bedre har en chance for at nå dig.

2 SM i køkkenet

Køkkenskabe kan bruges til mange ting. I kan blandt andet binde dig fast til et af skabenes håndtag, så han kan gøre lige det ved dig, han har lyst til. Han kan for eksempel spanke dig med en dejskraber. Han kan pirre dig ved hjælp af isterninger, og hvis I er rigtig friske og kinky, kan I bruge poseklemmer til at sætte på dine nipples. Mon der ikke også er noget i køkkenet, I kan bruge som gagball?

3 Bananasplit

Det er oplagt at udnytte, at I er ude i køkkenet. Læg et viskestykke på gulvet, og placer dine knæ på det. Sæt dig på knæ foran ham, og giv ham et blowjob. Hiv alt det lækre, du kan finde i køleskabet og køkkenskabene frem, og smør hans penis ind i flødeskum, chokoladesovs, whatever, så du får en rigtig lækker bananasplit at guffe på.

4 Fræk madlavning

Nu hvor I er i køkkenet, er det oplagt at slå to fluer med ét smæk og lave noget aftensmad, mens I knalder. Du kan nemt stå at lave noget mad ved køkkenbordet, mens han tager dig bagfra. Nu bliver madlavning pludselig en del sjovere.

5 Spisning ved køkkenbordet

Nu skal han have noget at spise ved køkkenbordet – nemlig dig. Du skal op at ligge eller sidde på køkkenbordet, og så skal du sprede dine ben, så han kan gå ned på dig. Her skal han bruge både sin tunge og sine fingre, og du skal bare læne dig tilbage og nyde det.

Kilde: Cosmopolitan