5 sexstillinger, der er perfekte til, når du har menstruation

Læs om 5 sexstillinger, der er perfekte til, når du har menstruation

author
Annemarie Friis Persson

Sex med menstruation? Når du har menstruation er det første, du har lyst til måske ikke lige sex. Og dog. Mange kvinder er mere liderlige, når de har menstruation. Måske du er en af dem? Der findes i hvert fald mange gode grunde til, at du skal onanere, mens du har menstruation, men hvorfor ordne det selv, hvis du kan få noget hjælp til at stille din lyst? Sex med menstruation behøver ikke at svine, gøre ondt eller være ubehageligt. Her er 5 sexstillinger, der gør menstruationssex lidt bedre.

Læs også: 10 piger fortæller, hvad de synes om menstruationssex

1 Gensidigt handjob

Sex betyder ikke nødvendigvis penetration. Der er masser af ting, I kan gøre ved hinanden, uden at din partner får blod på sværdet, hvis I ikke synes, det er så rart. I kan for eksempel give hinanden et handjob. Læg jer ved siden af hinanden enten skulder mod skulder eller ansigt til ansigt, og lad jeres hænder gøre jobbet. Hvis du gerne vil beholde din tampon i, kan din partner nøjes med at stimulere din klit. Ellers kan du lægge et mørkt håndklæde under dig selv og lade din partners fingre glide længere op.

2 Skeen

Der er flere fordele ved sex med menstruation, blandt andet ekstra smørelse, der får din partners pik eller fingre til at glide lettere. Og så skulle man altså også få en bedre orgasme, når man har menstruation. What’s not to like? I skeen ligger i på siden, hvilket mindsker “svineriet”. Og så bliver dit underliv ikke udsat for unødigt pres. Brug et håndklæde, hvis du alligevel er bange for, at der kommer blod på dit sengetøj.

3 Liggende doggy

Hvis du føler dig oppustet eller har kramper, når du har menstruation, kan det altså føles meget godt at ligge på maven. Det kan nemlig reducere dine smerter. Så læg dig på maven i sengen, og lad din partner tage dig i en doggy. I denne sexstilling overlader du det hårde arbejde til din partner. Du kan bare slappe af og vente på din orgasme. Lægger du et håndklæde under dig selv, er rengøringen hurtigt overstået.

4 Våd sex

Vi kommer ikke uden om denne her. Hvis du har menstruation og har lyst til sex, men ikke kan lide tanken om blodrøde lagener, så er det altså oplagt at tage den i badet i stedet. Der findes flere gode sexstillinger til badet. Så find den stilling, du føler dig bedst tilpas i, når du har menstruation. Brug eventuelt strålen fra brusehovedet til at stimulere din klit samtidig. Det skulle give dig en smertelindrende orgasme. Desuden skulle det varme vand virke afslappende og smertelindrende på dig.

Hvis ikke vandet fra bruseren får skyllet alt blodet af vejen, kan I jo skylle hinanden bagefter. Med denne sexstilling kan I altså føle jer helt rene efter en god gang menstruationssex, som ellers godt kan svine lidt.

5 Analsex

Denne sexstilling er perfekt til, når du har menstruation! Her kan du nemlig beholde din tampon i, mens din partner penentrerer dig. På den måde kan både du og din partner få stillet jeres lyst til hinanden helt uden blod på lagenerne … Hvis man er til sådan noget, selvfølgelig. I kan enten have analsex i en almindelig eller en liggende doggy.

Hvis du ikke lige har mod på at få dit røvhul pentreret, er der altså flere ting, din partner kan gøre ved din nummi, som ikke er analsex.

Psst! Husk, at det altså slet ikke er sikkert, at der kommer blod ud, eller at det overhovedet sviner, når I har sex med menstruation. Prøv jer frem!

Læs også: Ting, du skal gøre, lige efter du har haft analsex