5 sexstillinger med bind for øjnene, der helt sikkert ender lykkeligt 

Læs om fem sexstillinger med bind for øjnene

author
Annemarie Friis Persson

Ser du også Sandra Bullock med bind for øjnene alle vegne lige for tiden? Du har måske allerede set filmen, det hele drejer sig om, og synes egentlig, at tanken om at have bind for øjnene er skræmmende, men måske også lidt fræk? Så synes jeg helt sikkert, at du skal prøve disse 5 sexstillinger med bind for øjnene i ægte Birdbox-stil.

Læs også: Det sker der med din krop, når du ser en uhyggelig gyserfilm

1 Parringsdansen

Sæt din partner på en stol, og giv ham eller hende bind for øjnene. Start med at tir din partner med lette berøringer overalt på kroppen enten ved at lade dine egne kropsdele strejfe hans eller hendes hænder og læber eller ved hjælp af et ekstra bind. Lad gerne din partner vente på dig. Det gør bare personen endnu mere spændt på, hvad dit næste skridt er. Beløn endelig din partners tålmodighed med den perfekte lapdance.

2 Blind blow

Dette er en af de sexstillinger med bind for øjnene, der er nem at gå til. Giv din partner bind for øjnene, mens du kysser dig vej ned til hans pik eller hendes vajayjay. Og giv så for eksempel det perfekte blowjobByt gerne roller bagefter, så du også får lov til at prøve denne stilling med bind for øjnene.

3 Som en hest med skyklapper

Rid din partner, mens personen har bind for øjnene. Din partner kan (surprise!) ikke se dig, til gengæld mærker personen dig ekstra meget. Desuden har han eller hun hænderne frie til at røre dig overalt på kroppen og samtidig stimulere din klit. Hjælp gerne på vej med dine egne hænder. Et plus ved, at din partner har bind for øjnene i denne stilling, er, at du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst. Du kan bare slappe af og følge dit eget tempo – det er dig, der har kontrollen.

4 It’s like the blind leading the blind

Både du og din partner har bind for øjnene i missionæren. Det lyder måske skræmmende. Men når I ikke kan se noget, forstærkes alle andre sanser og jeres hæmninger mindskes – hvis man har sådan nogle. Det gælder sådan set for alle disse fem sexstillinger med bind for øjnene. Start stille og roligt ud, og MÆRK hinanden. Det tager måske et stykke tid, før I har vænnet jer til det. Det gør ikke noget. Det vigtigste er, at I begge nyder det. Det er, hvad jeg kalder teamwork på højt plan!

5 Flyvende doggy

Et tørklæde er ligesom vaseline multifunktionelt – du kan bruge det som bind for øjnene eller til berøring, men du kan også bruge det som bondage. Lad din partner binde dine hænder bag på ryggen af dig og tage dig i en doggy. I denne stilling er det ham eller hende, der har kontrollen – du skal “bare” koncentrere dig om at holde dig oppe. Brug eventuelt en pude eller lignende til at støtte dig til, hvis det bliver for hårdt for mavemusklerne. Denne stilling vil helt sikkert få dig og din partner helt op at flyve!

Læs også: Kinky sex: 5 ting, du IKKE vidste, du ville elske