Hvordan er det at få finger?

Sex

5 stillinger, I burde prøve, når han giver dig finger

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den maj 31, 2017

Det kan godt blive lidt ensformigt at få finger af ham. Han gør det på den samme måde hver eneste gang, og I ligger i samme stilling every f*cking time. Det er altså lidt kedeligt. Derfor har vi samlet fem forskellige stillinger til jer, som I kan bruge under forspillet.

Læg dig på ham 

Det her lyder måske lidt akavet. Men bare rolig, det er det ikke. Din fyr skal lægge sig på ryggen, og du skal lægge dig oven på ham, så I begge kigger op i loftet. Nu har han rig mulighed for at røre dig alle de steder, han har lyst til. Måske dine bryster og vajajay samtidig?

Mens I ligger i ske

Det er virkelig hyggeligt at ligge i ske. Hvorfor ikke udnytte situationen til lidt fingerleg? Lad ham starte med at give dig finger i denne stilling, og så kan I passende knalde i samme position. Måske begge dele på én gang?

Sæt dig op 

Denne her er lidt anderledes. Her skal du sætte dig op med spredte ben og få din kæreste til enten at ligge ved siden af dig, sådan lidt op af dig, eller han kan sætte sig bag dig. Nu har han ellers fri adgang til det, der nu skal gøres.

Rejs jer op 

Hvem siger, at I skal ligge ned, når du skal have finger? Spoiler Alert: Det behøver I ikke. Denne stilling er perfekt, hvis I har lyst til at gøre det i badet.

Ansigt mod ansigt 

Den her er lidt sværere, men den kan føles ret intim, da I har øjenkontakt under hele showet. Få ham til at lægge sig på ryggen, og læg dig så oven på ham, så I har øjenkontakt. Så skal han ellers bare gå i gang. Det føles måske skørt første gang, men når I har fået stillingen til at fungere, vil den føles skønt.

 

Kilde: Gurl

Mere om