5 sexstillinger, I helt sikkert bør prøve efter et skænderi

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Det kan være VIRKELIG godt at have sex efter et skænderi. Du ved, makeup sex. Det kan nemlig føles ret intenst – på den gode måde. Og det er faktisk også den perfekte måde at glemme et dumt skænderi på. Men der er altså nogle stillinger, der passer bedre til formålet end andre, og det er de her fem stillinger, I bør prøve, når I skal have sex efter et skænderi.

Læs også: 5 fyre afslører, hvor på kroppen de ELSKER at blive rørt under sex

1 Omvendt cowgirl

Hvis I skal have sex efter et skænderi, burde I starte med en stilling, hvor I ikke behøver at kigge på hinanden. Det vil I højst sandsynligt synes er meget rart, hvis I stadig er liiidt sure. Her er sexstillingen omvendt cowgirl perfekt. Du skal ride ham. Men i stedet for at sidde ansigt mod ansigt skal du sidde med ryggen til ham og ride ham. Hvis du stadig er lidt sur, skal du nok automatisk komme til at give den MAX gas.

Læs også: Sådan bliver du den BEDSTE til omvendt cowgirl

2 Penalty box

Ligesom alt andet, når det handler om sex, skal denne stilling selvfølgelig KUN udføres, hvis I begge har lyst. Når man har sex efter et skænderi, kan man nemlig nogle gange komme til at gøre tingene lidt mere hårdt og intenst. Det kan være virkelig godt – men kun hvis I begge kan lide det lidt rough. I stillingen penalty box skal han tage lidt hårdt fat. Stillingen er ligesom en doggystyle, men i stedet for have dine hænder placeret i sengen, skal HAN holde fast i dine hænder og trække dine arme mod ham.

3 Power trip

Stillingen power trip er også god, når I skal have sex efter et skænderi. Der skal du ligge på maven, og han skal ligge fladt oven på dig og tage dig bagfra. Stillingen er simpel og god, og han kan trænge heeelt op i dig i denne stilling. Og det vil være SÅ rart, at I sikkert glemmer skænderiet.

4 The fixer

Nu er det tid til, at I skal gå liiidt ned i tempo. I skal nemlig til at kigge på hinanden – det er nemlig OGSÅ vigtigt, når I har sex efter et skænderi. I stillingen, der meget passende hedder the fixer, skal I ligge på siden med ansigtet mod hinanden. I skal ligge så tæt på hinanden som overhovedet muligt, fordi du skal bøje dit øverste ben og placere det på hans lår. På den måde kan han nemlig komme helt op i dig.

5 Turned tables

I bør slutte af med stillingen turned tables. Den minder egentlig om missionærstillingen, men det er dig, der er øverst. Du skal ligge fladt på ham. Ikke som når du rider ham, men så jeres ben ligger langs hinanden. Stillingen er meget blid, og I har tæt kontakt, fordi I ligger med ansigtet helt tæt på hinanden. Det er dig, der styrer tempoet, men på grund af måden I ligger på, vil det automatisk blive ømt og langsomt. Stillingen er god, fordi den slutter det hele af på en kærlig måde, så I forhåbentlig ikke er vrede længere.

Skal I også prøve de her stillinger, næste gang I skal have sex efter et skænderi?

Læs også: Dette burde du altid fortælle din kæreste