5 SUPERnemme tips til multiorgasmer

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det der med at få multiorgasmer er altså ikke nødvendigvis så ligetil. Men jo – det ER altså muligt at få multiorgasmer. Sexekspert Annabelle Knight deler sine tips med Daily Star Online.

Der er rigtig mange piger, der har svært ved at få orgasme. Og det kan også være en af grundene til, at de ofte faker orgasmer under sex. Men det er altså ikke nødvendigt. En ting er at få orgasmer. Men en anden ting er at få multiorgasmer. Tjek disse tips fra sexeksperten, så du også kan få de vildeste orgasmer.

1. Kom i det rette humør

Når du først har fået én orgasme, skal kroppen slappe lidt af. Giv dig god tid til at få kroppen tilbage på sporet igen. Og giv dig også goood tid til forspil. Det kan hjælpe, hvis stemningen er supersexet … God musik, levende lys og massage er måske lige dig.

2. Træk tiden

I stedet for bare at kaste dig ud i endnu en runde, kan det være godt at trække tiden lidt, så du har den lækre følelse i ENDNU længere tid. Hvis du godt kunne tænke dig at få multiorgasmer, så kan det være lettere, hvis du først får en klitorisorgasme. Prøv derefter at stimulere området yderligere – måske med en vibrator. Vent med penetrering så længe som muligt.

Læs også: Med disse 7 sexstillinger får du lettest orgasme

3. Stimuler klitoris

De fleste piger kan sagtens få flere orgasmer i træk ved at stimulere klitoris. Det er altså en supernem måde at få multiorgasmer på. Vent et minut, efter du har fået orgasme – så burde du være klar igen.

4. Hold en pause

Selvom du er meget tæt på at få orgasme, så prøv at holde lidt igen. Hvis du holder et par pauser, vil du højst sandsynligt få en ret crazy orgasme, når du så endelig giver slip.
Derudover er det også en måde at forberede kroppen på, at der er endnu en orgasme på vej. Du kan simpelthen træne dig selv til at få multiorgasmer.

5. Fokuser på nuet

Hvis du tænker på ALT muligt andet end sex, så kan det altså godt være liiidt svært at nyde det ordenligt. Og chancen for at få multiorgasmer er pludselig ikke særlig stor.

Læs også: Denne type kæreste har det bedste sexliv