Er jeg afhængig af sex?

Sex

5 tegn på, at du ikke kan få nok af sex

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den april 20, 2017

Det skal selvfølgelig tages helt alvorligt, at der er nogen, der rent faktisk lider af nymfomani. Men det er ikke helt der, vi er, når vi taler om ikke at kunne få nok af sex. Du har lyst til sex i en højere grad, end hvad du kan fornemme på dine veninder. Du kan simpelthen bare ikke få nok, og du forstår ikke rigtig dem, der siger, de har hovedpine for at slippe. Du vil have mere, mere og mere og er faktisk lidt afhængig af sex.

1 Du ser din bolleven oftere end din mormor

Du ser din bolleven så ofte, at når du ringer til taxaen, så spørger den automatiske svarer, om du skal hentes på hans adresse. Du har en tørst, der skal slukkes, og nu hvor du ikke har en kæreste, så er det meget nemmere at have en fast bolleven end at skulle på jagt efter en ny fyr i byen, der kan stille dine behov. Det gode ved en fast bolleven er, at I med tiden lærer hinanden godt nok at kende til at vide, hvad den anden kan lide i sengen. Der er ikke noget værre end en tilfældig fyr, der ikke ved, hvor klitoris sidder. Men pas på, der er nogle ting, du aldrig burde gøre med din bolleven. 

2 Du onanerer hver dag

Du kan ikke få nok af at onanere. Du elsker det, og det får dig til at slappe af. Hvis du har haft en travl dag, og du ikke kan falde i søvn, så elsker du at trille ært. Det gør dig nemlig rolig og hjælper dig med at falde i søvn. Så det er dobbelt op på lækkert. Orgasme – tjek! Søvnig – tjek! Det er ret heldigt, at du elsker at onanere så meget, for det er ret godt for dig. Læs hvorfor her.

3 Du kan blive liderlig de mærkeligste steder

Der er ingen grænser for, hvilke steder du kan blive liderlig. Ja, selv de seks mest upassende steder at blive liderlig, kan du få lyst til sex. Det opstår ud af det blå, og du kan ikke styre det. Du kan lukke alt omkring dig ude, og det eneste, der kører rundt i dit hoved, er, at du har lyst til sex.

4 Én gang er ikke nok for dig

I har lige knaldet, men nu har du bare endnu mere lyst til sex. Du vil knalde igen, og du kan næsten ikke holde det ud. Det skal bare være nu. Så hvis han ikke er klar igen, bliver du vildt frustreret. Det er her og nu, du har lyst. Du har selvfølgelig også lyst om en halv time, hvor han sikkert er klar igen. Men den halve time kommer til at føles som tortur for dig.

5 Du elsker at prøve nye ting

Fordi du ikke kan få nok af sex, elsker du også at prøve nye ting i sengen. Du er frisk på at prøve alt, for hvordan skal du ellers vide, om du er til det eller ej? Du er heller ikke bange for at sige, at du har lyst til at prøve noget nyt. For hvorfor skulle du dog være det?

Mere om