5 ting, du skal gøre, hvis DU har været sammen med en, der har en kæreste

Har du prøvet at være sammen med en, der allerede har en kæreste? Det er jo SÅ træls. Se her, hvad du kan gøre.

author
Anja Bruneskjold

Du ved måske allerede, hvordan du skal håndtere det, hvis din veninde har været sin kæreste utro. Men hvad gør man, hvis man er “hende den anden”? Altså, hvis du har fundet ud af, at DU har været sammen med en, der faktisk har en kæreste? Argh! Det er jo såååå træls at finde ud af, at man i virkeligheden er blevet snydt.

1 Overvej grundigt, om I skal holde kontakten

Det er virkelig ufedt, hvis man finder ud af, at man er kommet til at være sammen med en, der faktisk allerede har en kæreste. Måske bør du overveje, om det overhovedet er smart, at I fortsætter med at tale sammen. Og er det egentlig fedt for dig at tale med en, som kan finde på at være utro? Hvad med kæresten – er det fair over for ham eller hende? Der findes jo tuuuusind spørgsmål i sådan en situation.
Det er ikke, fordi du behøver at ghoste personen. Men du kan sagtens sige ærligt, at du ikke har lyst til at have kontakt længere. Det er helt i orden.

2 Smid den dårlige samvittighed væk

Det er naturligvis ikke fedt at vide, at man måske har gjort et andet menneske ked af det. Og her er det naturligvis personens kæreste, der er tale om. Men hey, du vidste ikke, at han eller hun eksisterede. Det var altså slet ikke din skyld, og du behøver på ingen måde at rende rundt med ondt i maven. Du kan rooooligt smide den dårlige samvittighed i skraldespanden.

3 Konfronter personen

Det er helt i orden at blive skidesur, hvis du har fundet ud af, at den person, du har været sammen med, i virkeligheden har en kæreste. Og det er altså også okay at konfrontere ham eller hende med det. Meeen … Det kan måske også hjælpe, hvis du forsøger at forholde dig helt roligt. Du kan nemlig stadig konfrontere personen helt roligt og koldt. Det er ikke altid en god idé at gå helt bananas, selvom man er sur.

Læs også: 10 personer indrømmede deres utroskab: Det skete der efterfølgende

4 Hold kæresten uden for

Kæresten til den person, du har været sammen med, er måske bedst tjent med IKKE at vide, hvad der er sket. Men det kan altså VIRKELIG være så svært at vurdere, hvad der er det bedste i sådan en situation. Ville du selv blive glad for at vide det, hvis din kæreste var dig utro? Eller ville du helst leve videre lykkeligt uvidende? Det er i hvert fald vigtigt at overveje, om det skader mere, end det gavner.

5 Lad dig ikke slå ud

Hvis du har været sammen med en, der allerede har en kæreste, og du på ingen måde var klar over det, da det skete, er det heeelt forståeligt, hvis du er ked af det. Og faktisk er det heller ikke underligt, hvis du har mistet modet en lille smule. Men det går ikke … Du må ENDELIG ikke lade dig slå helt ud. Det er nemlig langt fra alle, der er så tarvelige, at de er deres kæreste utro – så du vil højst sandsynligt ikke få det så tæt ind på livet igen. Du behøver altså ikke at være bange for, at din kommende kæreste går bag om ryggen på dig.

Læs også: Denne dag på ugen er flest utro