5 ting, du skal vide om hans stivert

Der er ting du skal vide om hans penis. Blandt andet at den bliver mere stiv af et blowjob end af et håndjob.

Foto/ Shutterstock

author
Søs Lytjohan

Der findes mere viden, end at den går fra slap til stiv ved synet af dig. Ja dig, han er pjattet med at se dig uden tøj på. Men nu skal det ikke handle om dig, men i stedet hans bedste ven, og hvad du skal vide om den – altså hans penis.

Mere søvn – bedre stivert

Tre timers søvn er bare ikke optimalt for nogen. Og slet ikke for hans diller, hvis den skal være stiv. For lidt søvn har nemlig en negativ effekt på dit sexliv. Der er i øvrigt også andre ting, der påvirker jeres sexlyst på den dårlige måde – læs dem her. Er du tvivl om, hvor meget søvn du skal have i forhold til din alder, så se her.

Oral kan gøre den endnu større

En undersøgelse har vist, at hans diller bliver mere stiv af at få et blowjob, end når han selv gokker den af, eller hvis han bare fantaserer. Det er no joke. Så måske er det ikke en tosset idé at give ham verdens bedste blowjob, vel?

Smøger og alkohol er ikke dens bedste ven

Studier har vist, at yngre mænd, der har svært ved at få den op, kan skyde skylden på smøger og alkohol. Så det er nok en god idé, hvis han skruer ned for de to ting, så I kan skrue op for det sjove. Det er da værd at vide om hans penis, er det ikke?

Onani har en betydning

Hvis han tager sig en spiller dagen inden, I skal hygge, så bliver den altså knap så stiv, som hvis det var for en uge siden. Sandheden er nemlig, at hvis han ikke har onaneret et par dage, vil blodstrømningen til hans penis være større. Heldigt for dig, for det betyder, at den vil være mere hård, hvis han holder hænderne i lommen.

Det er størrelsen, der gør det

Meeen ikke størrelsen på hans diller. Nope. Det er hans helbred, vi snakker om. Altså, hvis han er overvægtig, og hans BMI-tal er alt for højt, så producerer hans krop mindre testosteron. Og det betyder altså en mindre hård diller.

Kilde: Womenshealthmag.com