4 ting, du skal vide, INDEN du har en trekant

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Hvis du overvejer at have en trekanter der nogle ting, du burde tænke igennem først. Det er nemlig helt normalt at have en forestilling om, hvordan det vil være at have en trekant. Men for nogle, kan virkeligheden se HELT anderledes ud. At have en trekant kan være en fantastisk oplevelse for nogle, og for andre kan det være en virkelig skodoplevelse – særligt, hvis det ødelægger jeres parforhold.

Det er kun DIG, der kan vurdere, om en trekant kan være noget for dig. Derfor er det altid en god idé at gennemtænke noget så stort inden. Det kan de her fire punkter hjælpe dig med.

Læs også: Par, der har disse SMS’er, har mere sex

Trekanter er (måske) ikke så frække, som du tror

Trekanter bliver ofte gjort til en superfræk ting, og det kan de da også være. Men hvis det ikke er med nogle, du er megatryg ved, kan det hurtigt gå hen og blive en rigtig akavet oplevelse.

Hvis du tænker tilbage på din allerførste gang, hvor I højst sandsynlig kun var to personer, så husker du det sikkert, at det var lidt akavet. Sådan er det jo ofte med ting, du ikke har prøvet før. Du bliver nervøs, og du ved ikke helt, hvordan du skal gribe det an. Det samme gælder, når du skal prøve en trekant for første gang. Det kan nemlig hurtigt blive superakavet – især, hvis det ikke er med nogle, du kender særlig godt.

Hvis du skal have en trekant, er det altså vigtigt, at det er med de helt rigtige personer …

Du kan komme til at sammenligne kroppe

Mange af os har en tendens til at sammenligne os selv med andre piger. Det er dumt, men rigtig mange af os kan alligevel ikke lade være. Selvom vi godt ved, at der ikke kommer noget godt ud af det. Du føler dig i forvejen sårbar, når du ligger nøgen i sengen. Og du kan på ingen måde gemme dig. Du bør virkelig tænke igennem, hvad denne sammenligning kan komme til at betyde for dig.

Hvis du ikke plejer at sammenligne dig selv med andre piger, så er det selvfølgelig all good. Måske er du i virkeligheden mere til det der med at have en trekant med to fyre ..?

Læs også: Hvis du gør disse tre ting, kan du lære at elske dig selv

3 Ofte føler en af parterne sig udenfor

Og den person kan være dig. Ja, undskyld, men det kan det altså. Når I først er i gang, og I alle tre er vilde i varmen, kan en af jer hurtigt blive glemt. Det kan være svært, at alle tre er lige meget involverede hele tiden, og derfor kan en af jer hurtigt komme til at føle sig udenfor. Derfor skal du være forberedt på, at den person netop kan være dig.

4 Du kan opleve jalousi

Selvom du har forberedt dig så godt som muligt på, at du ikke skal blive jaloux, kan det altså sagtens ske alligevel. Hvis du skal have en trekant med din kæreste og en anden, betyder det ikke, at du slipper for jalousifølelsen – selvom I måske har talt det hele igennem det først. Det kan være en skrækkelig følelse at se ham med en anden, og det kan være ødelæggende for jeres forhold. Det er slet ikke sikkert, men det er altså værd liiige at overveje godt og grundigt.

Læs også: Derfor bliver du jaloux på din veninde