Hvordan er det at have en trekant?

Sex

5 ting, du skal vide om trekanter

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den april 21, 2017

Hvis du overvejer at have en trekanter der nogle ting, du skal vide inden. Du har måske en forestilling om, hvordan det rent faktisk er. Men det kan i  virkeligheden se helt anderledes ud. Derfor har vi her samlet fem facts om trekanter, så du ved, hvad du kan forvente.

De er ikke så frække, som du tror

Trekanter bliver ofte gjort til denne her superfrække ting. Men i virkeligheden og i de fleste tilfælde er det mere akavet og kikset end frækt. Hvis du tænker tilbage på din allerførste gang, hvor I højst sandsynlig kun var to personer, så husker du det sikkert ret akavet. Sådan er det jo med ting, du ikke har prøvet før. Du bliver nervøs, og du ved ikke helt, hvordan du skal gribe det an. Det samme gælder, når du skal prøve en trekant for første gang. Det kan hurtigt blive pænt akavet.

Du vil komme til at sammenligne kroppe

Vi har alle en tendens til at sammenligne os selv med andre piger. Det er dumt, men rigtig mange af os kan alligevel ikke lade være. Selvom vi godt ved, der ikke kommer noget godt ud af det. Sex er en meget intim ting, og derfor vil du ende med at sammenligne din krop med den anden pige i langt højere grad. Du føler dig i forvejen sårbar, når du ligger nøgen i sengen. Du kan på ingen måde gemme dig. Overvej så, hvordan du vil have det, når der så er en anden pige også. Du vil blive bange for, at han vil synes, hun er lækrere.

Han sammenligner også jeres kroppe

Hvis du selv sammenligner din krop med andres, så kan du godt forvente, at andre gør det samme. Især når I ligger nøgne ved siden af hinanden. Ligesom du ikke gør det bevidst, så gør han det heller ikke. Derfor er det virkelig vigtigt, at du har selvtilliden i orden, så tanken om at blive sammenlignet ikke slår dig ud.

Ofte føler en sig holdt ude

Og den person kan være dig. Ja undskyld, men det kan det altså. Når I først er i gang, og I alle tre er vilde i varmen, så kan en af jer hurtigt blive glemt. Det kan være svært, at I alle tre er lige meget involveret hele tiden, og derfor kan en af jer hurtigt komme til at føle sig uden for.

5 Jalousi kan forekomme

Selvom du har forberedt dig så godt som muligt på, at du ikke skal blive jaloux, kan du godt gå hen og blive jaloux alligevel. I har taget denne beslutning sammen, men det betyder ikke, at du slipper for jalousifølelsen, når du ser ham sammen med en anden. Det kan være en skrækkelig følelse, og det kan være ødelæggende for jeres forhold. Derfor er det virkelig vigtigt, at du forbereder dig på konsekvensen ved at have en trekant.

Mere om