Hvordan ser det ud, når han tager dig bagfra?

Sex

5 ting, du tænker, når han tager dig bagfra

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den februar 16, 2017

Det kan godt være, at du er vild med denne stilling, men alligevel er der nogle ting, du ikke kan lade være med at tænke på, når han tager dig bagfra i en doggystyle.

Kan han se, at jeg har hår i røven?

Der opstår en pludselig frygt hos dig, hvor du bliver super selvbevidst og bliver bange for, at han kan se dit hår i røven. Hvorfor bliver vi altid så hysteriske? Med mindre dine hår er ti meter lange, så kan du godt slappe af. Han kan ikke se dem, nej. Og altså vi har jo allesammen hår i røven, så herre Gud, mon ikke det går?

Har jeg tørret mig ordenligt?

Det lyder lidt ulækkert, nu hvor det står sort på hvidt. Men det føles ikke som længe siden, at du var på toilettet for at skide, og derfor føles det lidt mærkeligt, at have din røv så tæt på ham. Derfor begynder du at panikke og tænke tanker om din evne til at tørre dig helt ren. Men altså selvfølgelig har du tørret dig ordenligt, du er jo ikke fem år!?

Har jeg toiletpapir mellem ballerne?

Normalt er du jo ikke et svin, når du går på toilettet. Du har lært at tørre dig, men alligevel får du en lille frygt, der siger, at du har toiletpapir mellem ballerne. Det har du jo ikke. Men hvad nu hvis? Gisp!

4  Hvordan ser min røv mon ud?

Du har prøvet at tjekke, hvordan din røv ser ud i en doggystyle foran spejlet. Men nu hvor I er midt i action, begynder din numse at ryste, som du aldrig havde forestillet dig, den kunne. Det føles, som om den ryster i øst og vest samtidig. Men hvordan ser det egentlig ud? Under alle omstændigheder elsker han helt sikkert synet af, at han får din nummi til at gynge.

Skal jeg prutte?

Du får pludselig følelsen af, at du skal prutte. Det er slemt nok i forvejen, men når det er under sex, gør det hele situationen værre. For din røv er så tæt på ham. ‘Please, lad mig ikke prutte’.

Mere om