knalde for første gang

Sex

5 ting, du tænker, når I skal knalde for første gang

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juni 12, 2017

Når du er sammen med en fyr for første gang, går der en masse tanker gennem dit hoved. Du er spændt, du er nervøs, og du er superselvbevidst. Det sker for os alle, men rent faktisk burde du slet ikke tænke alle de her tanker, når I skal knalde for første gang. Hvorfor? Jo, nu skal du høre…

1 Synes han, jeg er tyk?

Nej, nej, nej, nej. Kan du så stoppe med at tænke sådan om dig selv. Han synes, du er lækker. Punktum. Alt det, du selv fokuserer på ved din krop, og som du burde stoppe med at hade, ser han ikke. Han ser ikke den mavedelle, du hader. I kampens hede lægger han ikke mærke til noget som helst, udover at han selv kæmper med ikke at få præstationsangst. Tro os, han har langt mere travlt med, hvordan han selv præsterer og fremstår. Lad være med at tænke så meget. Han synes, du er smuk og sexet. Altså se lige, hvordan han reagerer mellem sine ben. Det havde han jo nok ikke gjort, hvis han syntes, du var hæslig.

Hvordan lyder jeg?

Skal jeg stønne? Skal jeg ikke stønne? Skal jeg stønne mere? Skal jeg stønne mindre? Lyder jeg som en stukken gris? Lyder jeg for meget som en blid kattekilling? Han bliver altså bare glad, hvis han får dig til at skrige, så det er kun dig, der tænker over, hvordan du lyder, når du stønner. Selvfølgelig registrerer han det, hvis du lyder helt grotesk mærkelig. Men altså come on, det gør du jo ikke.

Please, lad der ikke komme en fisseprut

I stedet for at fokusere på, om der kommer en fisseprut, burde du i stedet bare nyde akten. Fisseprutter er på ingen måde pinligeDet er, hvad der sker, og det skal du på ingen måde være pinlig over. Det er ligesom en del af at have sex. Jo mere du tænker over alt muligt, jo mindre chance er der for, at du får en orgasme. Det er lidt irriterende, hvis du ødelægger det for dig selv, ikke? Tænk mindre. Nyd mere.

Lugter jeg dernede?

Woops, der besluttede han sig lige for at gå ned på dig. Shit, bare du ikke lugter dernede. Du har virkelig ikke lyst til at være hende med den lugtende tissekone. Prøv at se det sådan her. Nu har han hovedet dernede. Du har derfor to muligheder; træk hans hoved op i ørerne for at indikere, du ikke bryder dig om det. Eller nyd, at der højst sandsynligt snart ruller en orgasme over dig. Hvis du lugter så pokkers meget, ville han jo nok stoppe ret hurtigt. Gør han det? Nej, så er det nok, fordi du ikke lugter eller måske, fordi han kan lide lugten? Slap af, og nyd det.

5 Hvad gør jeg, når vi er færdige?

Skal jeg bare kysse en helt masse på ham? Skal jeg nusse ham på ryggen? Skal jeg gøre mig til store ske? Skal jeg bare lægge mig til at sove, så jeg undgår at sige noget dumt? Jo mere du overanalyserer hele situationen, jo mere akavet bliver det. Og come on, det er altså ting, der sker for alle efter sex. Du burde derimod bare slappe af og opføre dig naturligt. Det gør situationen langt mere behagelig for jer begge. Gør, hvad du føler for, og hvis han ikke lige er enig, så herregud. Så går det jo nok, gør det ikke?

Mere om