Komme hurtigt

Sex

5 ting der får ham til at komme hurtigere af dit blowjob

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den september 14, 2016

Nej nej, vi har ikke noget imod blowjobs, og vi giver dem gerne til vores kærester, fordi vi ved, han elsker dem. Men det er et job, ikke? Ville du ikke ønske, at han kunne komme hurtigere af blowjobet? Det kan være ret hårdt at ligge dér og gøre det helt store arbejde mere end et par minutter. Så hvis man kan gøre noget, der får et blowjob til at gå lidt hurtigere, så vil vi gerne vide, hvad det er – hvis det samtidig får vores kæreste helt op og ringe.

1 Start med opvarmningen

Det kræver meget mere af dig, hvis du begynder at give ham et blowjob, inden han er helt vildt liderlig. Så start med at tænde ham uden at du tager ham i munden. Kys ham lidenskabeligt, gnid dig op ad ham, og begynd at leg med ham dernede.

2 Gør det saftigt

Når et blowjob er blødt og vådt, tænder det ham helt vildt. Sørg for at have masser af spyt i munden, og det gør ikke noget, hvis det løber lidt ned af ham, og du føler, at du savler lidt – det gør ham bare endnu vildere.

3 Fyr op

Jo vildere efter ham du virker, jo mere tænder du ham. Så få energiniveauet op, tænk på det bedste sex I nogensinde har haft, og lad ham vide at du nyder, at have ham i munden.

4 Giv ham hånden

Det er virkelig hårdt at give et blowjob kun med munden, så brug klør fem. Det er vigtigt, at du ikke holder tilbage med spyttet, og tænker blødt og lækkert. Hvis det bliver lidt tørt eller river, så er det et mega turn off.

5 Det magiske punkt

Det er stedet, du skal ramme, hvis du gerne vil have, at han skal komme. Lige under hovedet dernede er der ligesom en lille tråd – du ser den især, hvis du trækker forhuden lidt tilbage. Dér er det magiske punkt. Leg på stedet med tungen, og kør den rundt om. Husk at din tunge ikke skal være stiv som en pind, men blød, våd og lækker.

Mere om