5 ting, fyre elsker, piger gør, når de giver blowjobs

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Nogle fyre er ikke sååå vilde med blowjobs. Men mange er altså … Og der er faktisk også nogle ting, som fyre direkte ELSKER, piger gør, når de netop giver blowjobs. Det viser en tråd på Reddit.

Det er naturligvis forskelligt, hvad fyre godt kan lide, at piger gør, når de giver blowjobs. Men det er alligevel sjovt at se, HVAD nogle fyre virkelig elsker.

Læs også: 4 tips til det PERFEKTE blowjob

1 Når HUN elsker det

“Selve akten er nice i sig selv. Men når jeg ved, at det er noget, HUN gerne vil gøre sammen med mig, føles det hele bare så godt. Og den intimitet, der opstår, når en pige har mig i munden …”
raiden_the_conquerer

2 Når hun leger

“Smil og øjenkontakt er naturligvis godt.. Hun skal have det sjovt med det. Ikke bare tage den i munden og bevæge hovedet frem og tilbage. Variation og leg er nøgleordene. Det bedste blowjob jeg nogensinde har fået, var da en pige lod, som om min penis var en bananformet is.”
pmMeOurLoveStory

Læs også: EN ting du, kan gøre med din kæreste, hvis I vil have et bedre sexliv

3 Når vi connecter

“Helt generelt skal der være kærlighed i luften, og hun skal være helt vild med mig. Det tænder mig allermest, hvis der er en dyb, følelsesmæssig connection mellem os. Når jeg får et blowjob føler jeg mig sårbar – på en positiv måde. Jeg kan godt lide at give mig helt hen til hende.”
middaysun

Læs også: SÅ lang tid skal et blowjob vare ifølge fyre

4 Når bare hun tager den i munden

“Seriøst … Mindst 50 procent af det, som vi fyre tror er teknik, handler i virkeligheden bare om, at hun skal være vild med at have vores penisser i munden […] At hun nyder det, smitter også af på, hvordan hun giver et blowjob.”
rapiertwit

5 Når hun laver lyde

“Når jeg stønner, og hun ved, at jeg skal til at komme, og hun så laver lyde, som om det virkelig tænder hende … Hun er klar til det, hun vil bare have den. Og hun stopper ikke, før hun har fået det hele.”
aFyllickTed

Læs også: 4 sexstillinger, der stimulerer dit G-punkt og klitoris samtidig