5 ting, der kan gøre jeres sexliv lidt bedre

Bedre sex er ikke tosset, og du kan nemt få det med de her tips

author
Søs Lytjohan

Det er ikke, fordi dit sexliv er dårligt, bare fordi du læser denne artikel. Bedre sex betyder bare, at der bliver tilføjet nogle nye ting, som pifter sexlivet lidt op. Variation er nemlig med til at gøre sex bedre – så I behøver ikke at droppe de ting, I plejer at gøre.

1 Dril og frist

Læg ham på ryggen og lad ham vide, at det er dig, der bestemmer. Leg med hans erogene zoner, og beordre ham til at lege med din, men kun til han lige har fået smag for det.

Dril ham seksuelt, så han slet ikke kan vente med, at du tager ham i munden, eller han får lov til at komme op i dag.

2 Rør ved hinanden

Brug lang tid på at røre ved hinanden og kysse på hinandens nøgne kroppe. Tag hans finger i din mund og leg med den, som var det hans pik. Det vil tænde ham helt vildt – og dig også! Intimitet kan nemlig være nøglen til bedre sex.

3 Brug stuen

Det er helt normalt, at sengen er blevet det sted, I har sex langt de fleste gange. Ryk ud af soveværelset og brug stuen eller et andet rum i huset. Har du brug for lidt inspiration, så læs her, hvordan I kan lave en sex-Tour De Chamre hjemme.

4 Hold øjenkontakten

Det kan lyde banalt, men en ting som øjenkontakt er utrolig sensuelt. Hold den gerne et helt minut. Og læg mærke til, at det faktisk er ret svært, og at du bliver lidt genert. Husk også at have øjenkontakt, mens I har sex – det booster din lyst.

5 Skærp dine sanser

Jo mere du slapper af og nyder hver berøring, jo bedre sex har I. En måde I kan skærpe jeres sanser, er ved at skiftes til at have bind for øjnene. Det kræver tillid og kan også være ret grænseoverskridende, men det føles godt, når der er tillid mellem jer.