5 tips til at give et mindblowing blowjob

author
Shero

 Du ved sikkert allerede nu, at mange mænd elsker et mindblowing blowjob. Men elsker du også at give blowjobs? Og føler du dig sikker, når det kommer til selve udførelsen?

I samarbejde med Sinful.dk, har vi lavet en nem og overskuelig ”mini-guide” til, hvordan du kan blive god til at give blowjobs. Og måske også elske det.

 

5 Tips og tricks: Giv et fantastisk blowjob

1 Gør det for din egen skyld

Det første og vigtigste råd er, at du skal gøre det for din egen skyld. Du vil komme til at nyde det endnu mere, men tilmed vil din kæreste eller flirt også mærke, at du nyder det.

Tænk over hvad du kan lide først, og så vil din kæreste følge trop helt automatisk. Det er nemlig din entusiasme over jobbet, som får ham i stødet.

2 Husk at bygge det op

Hos Durex.co.uk står der: ”Don’t dive straight in”.

Og det betyder i virkeligheden, at du ikke skal knappe hans bukser op på nul komma fem. Mænd elsker, at du bruger god tid på at åbne ”pakken” op.

I praksis betyder det, at du skal kysse ham rundt på kroppen, og bevæge dig langsomt ned. Begynd at køre dine fingre rundt om kanten på boxershortsene, og masser og bid i inderlårene. Du skal gøre alt, hvad du kan for at pirre – men endnu ikke gå helt in action. Når du kan se, at han er ved at sprænge af lyst, tager du selvfølgelig boxershortsene helt af.

3 Make it wet

Når du har bevæget dig helt ned, så er smørelse det næste skridt. Det er nemlig vigtigt, at det ikke bliver en tør omgang – både for ham, men bestemt også for dig.

Og er du til det søde, som mange piger er, så kan du nemt anskaffe dig en glidecreme med en eksotisk frugtsmag. Brug også glidecremen til at køre rundt om hans boller, så du kommer godt omkring.

4 Dine hænder – og ingen tænder

Når det kommer til dine hænder, er der heldigvis nogle meget simple teknikker, som rent faktisk virker. Brug her din pegefinger og tommel og form dem som en ring. Det vil nemlig være dit hjælpeværktøj, når du går i gang med blowjobbet.

Glid din pegefinger og tommel op og ned langs skaftet sammen med dine læber, så det føles som en forlængelse af dit blowjob. Du kan også vælge at holde fat nede ved roden, og bruge din mund ved spidsen.

Det vil give din kæreste en følelse af deepthroat, hvis ikke du ellers er så komfortabel med dette.

5 Gør det til dit personlige job

Der er ikke nogen bestemt opskrift på det rigtige eller bedste blowjob. Men der er en personlig opskrift for dig. Du skal nemlig sørge for, at du udfører det lige netop på den måde, som passer bedst til dig, og som du gerne vil forbinde med dig og din kæreste.

Det kan være, at dit personlige twist er at lege med kulde og varme, hvor du skiftevis bruger varme elementer, som te, eller kolde elementer, som isterninger. Du kan også bruge madvarer som is, flydende chokolade eller andre søde ting – foruden glidecreme med smag i.

Hvis du er endnu mere eksperimenterende, kan legetøj være en sjov tilføjelse. Det kan være en vibrerende penisring, som du påfører, imens du stadig leger med tunge og læber. Det vil din kæreste helt sikkert kunne lide, og her har du mulighed for netop at give dit personlige twist til legen.