5 tips til at komme flere gange under sex

Sådan kan du komme til at komme flere gange

author
Rebeca Pons

Kvindekroppen er af flere grunde fantastisk. Blandt andet fordi den har mulighed for at komme flere gange i træk til forskel fra mænd, der ofte er helt færdige og slappe, efter de er kommet den første gang. For nogle kvinder kommer flere orgasmer i træk naturligt, og for andre kræver det lidt mere øvelse. Derfor får du her lidt tips, så du også kan mestre at komme flere gange i træk.

Ifølge en undersøgelse har 43 procent af kvinderne oplevet at få flere orgasmer under samleje. Men det reelle tal for, hvor mange kvinder der er i stand til at komme flere gange under sex, er højere. Så bare, fordi du ikke har prøvet det endnu, betyder det altså ikke, at det ikke er muligt. You can do it, girl! Men husk, at nu betyder det jo ikke, at bare fordi du ‘kun’ får én orgasme (eller ingen), så betyder det ikke, at jeres sexliv ikke er awesome. Du skal se dette som en mulighed for at prøve noget nyt – ikke at det nødvendigvis gør det bedre.

For nogen kommer de mange orgasmer af sig selv, for andre gør de ikke, og så skal du bare følge disse tips:

1 Slap af i kroppen

Dette tip fungerer generelt også, hvis man bare gerne vil have én enkelt orgasme. Men det er meget vigtigt, at du slapper helt af i kroppen og ikke er anspændt. Hvis du ligger og tænker for meget, bliver din krop anspændt, og så kan du godt vinke farvel til multiorgasmerne. Så lad være med at fokusere på, at du så gerne vil komme flere gange. Jo mere du tænker på det, jo mindre chance er der for, at det sker.

Husk dine knibeøvelser

Jep, knibeøvelser kan hjælpe dig med at komme flere gange. Din orgasme er en sammentrækning af pubococcygeusmusklen og bækkenbundsmusklerne. Når de trækker sig sammen, øger det blodstrømmen til dine intime dele, hvilket giver dig mulighed for at opleve en dybere orgasme – op til flere gange. 

Start med oralsex

Mange piger har nemmere ved at komme under oralsex, så det er en god idé at starte forspillet ud på denne måde. Men der er endnu en bonus ved at starte på denne måde. Når I starter samlejet ud med, at du kommer, bliver din krop gearet op til at komme flere gange, når I knalder.

Bliv ved, efter du er kommet

Mange har tendens til at trække sig væk fra sin partner efter at være kommet, fordi ens vajayjay er så sensitiv og følsom efter en orgasme. Men prøv at se, om du kan lade være med at gøre det. Se, om I ikke kan blive ved bagefter alligevel. Hvis du lader ham fortsætte lige efter en orgasme, er der større change for, at du kommer flere gange.

5 Vælg de rigtige stillinger

Sidst men ikke mindst, skal I tænke over, hvilke stillinger I benytter jer af. Der findes syv stillinger, hvor du lettest får orgasme. Derfor er det bedst, hvis I bruger de stillinger, hvis du vil kunne komme flere gange.

 

Kilde: Cosmopolitan