5 tips til, hvordan du faktisk kan have GOD festivalsex

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Aaaah. Sommer. Vi er kommet til den tid på året, hvor det pludselig er okay at gå rundt i fodformede Birkenstocksandaler og drikke kolde drinks før klokken 16. Og det er selvfølgelig også tid til landets mange festivaler. En uge fyldt med dåsemakrel, lunkne bajere, fantastisk musik, nye venskaber … og måske også en scoring eller to? Hvis du har planer om at have festivalsex, ved du sikkert allerede godt, hvad der venter dig. En eller anden beskidt dude, der lugter af Fernet Branca og Meyers flæskestegssandwich, som taler en blanding af finsk, norsk og svensk, og som måske/måske ikke optrådte nede på Skatescenen i opvarmningsdagene.

I år er året, hvor det er SLUT med dårlig festivalsex. For ved du hvad? Det er faktisk muligt at have GOD festivalsex. Her får du fem tips til, hvordan du kan gå fra beskidt (og måske også lettere ubehagelig) til genial festivalsex.

Læs også: 12 festivaltyper, du HELT sikkert kender

1. Styr din promille

Du får nok liiidt mere alkohol indenbords end normalt, når du er på festival. Der var lige den der runde morgen-ølbowling … Og så brugte du vist liiidt for mange penge på Strawberry Daiquiris i Gringo Bar … Og var der ikke også noget med et par kartoner hvidvin og en tredobbelt White Russian? Og nu skal du have festivalsex … Men du kan ikke heeelt stå på dine ben – og du kan faktisk heller ikke rigtig mærke din klitoris. Og jo, den er god nok. Der ER en forbindelse mellem, hvor meget du drikker og dine orgasmer. Så skru lige LIDT ned for promillen, når du skal have sex. Hvis skaden allerede er sket, kan du eventuelt drikke en liter vand, før du inviterer ham den flotte hjem i teltet.

2. Har du lyst?

Man bliver tit revet med af stemningen, når man er på festival. Hvis du har en hel venindeflok til at stå og heppe på, at du skal score ham den søde svensker, bliver du jo også nødt til at fuldende erobringen, når det så sker. Eller hvad? Husk lige at mærke efter. Har du virkelig lyst til at have sex? Eller ville det være nok bare at kysse lidt – og så finde nogle pomfritter? Hvis du har LYST, skal du selvfølgelig kaste dig ud i det. Men mærk lige efter først.

3. Husk gummiet

Når du så har slæbt cutiepie-fyren med hjem i dit telt, kan det godt gå lidt hurtigt. Det er festival, I er fulde og glade … Og så glemmer I prævention. Og det kan godt være, at du er på P-piller, har spiral eller noget tredje. Og det er også rigtig fint. Men har du virkelig lyst til at komme hjem fra festival med en gang klamydia eller kønsvorter? Nej, vel? Husk nu gummiet. Og hvis fyren siger nej til at bruge kondom, er det ud af vagten med ham. For så er han ikke værd at samle på.

4. Brug dog sæbe

Det er nok ingen hemmelighed, at de fleste fyre elsker blowjobs. Og du har sikkert heller ikke noget imod, at han smutter en tur sydpå. Men ingen BJs uden bad. Det er simpelthen for nasty. Og det gælder egentlig også, hvis I “bare” har sex med penetrering uden oralsex. Du ved nemlig ikke, hvor hans dillertjavs har været. Og hvornår han sidst var i bad. Her må du altså godt kræve dit – så bed ham lige om at finde en håndvask og vaske dilleren, før I går i gang. Det er da ikke for meget forlangt! Og du kunne sikkert også godt bruge en hurtig skyller mellem benene, hæhæ.

5. Undgå publikum

I er blevet OKAY ædru, har vasket jer og lånt et kondom i nabolejren. NU skal der dyrkes noget god festivalsex. Og for at dét sker, skal I ikke have publikum på. Vel? Ikke noget med at knalde til en koncert eller på et – ew – toilet. Hjem i teltet med jer – og husk nu at lyne HELT til. Der er MASSER af creeps på festivaller, der vil filme dig nøgen, så snart de ser deres snit til det. Så lyn til og nyd en GOD gang festivalsex.

Læs også: Bucket list: 20 ting, du skal gøre med din veninde, når I er på festival