Hvordan kan jeg få spontan sex?

Sex

5 virkelig gode grunde til at dyrke spontan sex

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den juni 14, 2017

Der er det romantiske sex, det vilde, der er det lidt kedelige, og så er der spontan sex. Ja tak. Det er det næste, du skal prøve, hvis du vil udfordre sexlivet lidt. Og du kan godt glæde dig, der findes nemlig nogle virkelig gode grunde til, at du skal kaste dig ud i det.

1 Du ved ikke, hvad det er

Hvis du ikke ved, hvad spontan sex er, må det da være den ultimative bedste grund til at komme i gang. Måske er det, fordi du tænker, at det jo ikke ligefrem er, fordi I planlægger hver gang, I skal have sex. Det står nok ikke i jeres kalender, men det er ikke ensbetydende med, at I allerede dyrker spontan sex. Næh nej, I skal være endnu mere spontane, end du tror, I er nu.

2 Spændingen stiger

Du får endnu mere kriller i maven, end du plejer, for spontan sex gør det nemlig ultraspændende. Prøv engang at overraske din kæreste med lige pludselig at ville have ham. Han vil blive helt vild i varmen og overrasket over, at du er så spontan.

3 Du får selvtillid og lækkert hår

Okay, det lækre hår hørte bare med til selvtillid, men du har jo sikkert også altid lækkert hår. Anyways, spontan sex kan næsten garantere selvtillid. Og det er ikke kun dig, men også din kæreste. Det er da det vildeste selvtillidsboost at være den, der tager initiativet og så oven i købet, når det er mindst ventet. Og vi kan godt love dig, at du også booster hans selvtillid, når du sådan tager styringen og overrasker på den måde. Prøv selv at tænke på den omvendte situation, og hvad det ville gøre ved dig.

4 Det er sjovt

Det ER nemlig rigtig sjovt at have total uventet sex, for ingen ved, hvad der sker. Der er ingen, der har nået at forberede lidt inde i hovedet, og tænkt, sådan vil jeg ligge, nu vil jeg prøve det her, og hvad I nu ellers gør jer af tanker inden sex. Ved spontan sex er beslutningen taget så hurtigt, at ingen af jer når at tænke særlig meget over det, der kommer til at ske. Og det kan altså virkelig gøre turen i sengen, eller hvor det nu er, I overrasker hinanden, rigtig sjov.

5 Det sætter tankerne i gang

Øhm, har vi ikke lige sagt, at I ikke tænker så meget. Jo, jo, men det sætter tankerne i gang efterfølgende. Hvis I først er begyndt på spontan sex, og det pludselig bliver en ‘ting’ for jer, så kan det jo komme når som helst. Det vil sige, at I hele tiden går og tænker over, hvornår det sker næste gang. Og ikke mindst glæder jer til det. Og det er altså ret sjovt, for så føler du måske, at du er parat når som helst. Meeeen bare vent, det er du ikke, for som sagt er det, når man mindst venter det. Ja, det kan også være i badet, i bilen eller på arbejdet…

Mere om